Sadece Bir Adım Kaldı pdf indir

tarafından
23
Sadece Bir Adım Kaldı pdf indir

AMANSIZ BİR DEDEKTİF…
ACIMASIZ BİR SERİ KATİL…
HER İKİSİ DE BİRBİRİNİN PEŞİNDE!
KAZANAN BİRİSİ OLACAK,
KAYBEDENSE İKİSİ!
 
San Brodern Merkezi İstihbarat Teşkilatında görevli Long Froyd ve Sam Bruckhe, birçok cinayet dosyasında başarı elde etmiş iki gözü pek dedektiftir. Ancak son bir yıldır üzerinde çalıştıkları seri katil dosyası, onları hiç olmadığı kadar zorlamaktadır. Bütün teşkilat çalışanları dosyanın bir an evvel çözümlenebilmesi için seferber olmuşken cinayetler devam etmektedir ve asıl hedef, Dedektif Froyd’dur. Hedefini açıkça belli eden Eric Rodder, bilinen seri katillerin aksine, kurbanlarının üzerinde bıraktığı delillerle kendisini dedektiflere daha çok yaklaştırmaktadır. Taşlar bir bir yerine otursa da bu kovalamaca zamanla içinden çıkılmaz bir hâl alır.
Ulusal Emniyet, dosyanın daha fazla büyümesine engel olmak ve katilin bir an önce yakalanmasını sağlamak için teşkilata bir müfettiş ve iki dedektif daha atar fakat seri katil her şeyden haberdardır ve önlemini çoktan almıştır. Dedektiflerin aklını meşgul eden birçok soru varken zaman daralmaktadır ve kodlanan harflere bakılırsa sıra Dedektif Froyd’a gelmiştir…
 
 

Sadece Bir Adım Kaldı isimli 376 sayfadan oluşan kitap ; Faruk Güzel tarafından yazılmış ve FA YAYINLARI yayınevinin 16.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Sadece Bir Adım Kaldı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.