Piroman pdf indir

tarafından
31
Piroman pdf indir

Kendiliğinden yanma fenomenlerinin tarih boyunca örnekleri görülmüş, fakat herhangi bir geçerli açıklaması yapılamamıştır. Kimileri bilimsel kimileri parapsikolojik olgularla bu vakaları açıklamaya çalışmıştır.
Bünyamin Tan ise Piroman’da, kendiliğinden yanma fenomenine kendi üslubuyla bir bakış açısı getiriyor. Tarihteki içten yanma vakalarını da referans alarak kendi korku evrenini yaratıyor.

Çocukluğundan itibaren ateşe hükmetme yeteneği olan bir adamın hikâyesi Piroman. Bu yeteneğini salt kötülük için kullanan Ateş’in, kurbanlarını yakma biçimine hiçbir bilimsel açıklama getirilemiyor. İçten içe yanan insanlar, kadın kurbanlar, alev topları, nereden geldiği anlaşılamayan sarı sıvı ve Ateş’in şeytani sırrı.

Ateş, kurbanlarını yakarak seri cinayetler işleyen psikopat bir katil mi, yoksa doğaüstü güçlerle donatılmış, daha yüksek amaçlara hizmet eden kötücül bir ruh mu?
Bünyamin Tan – Fabisad GİO Yayımlanmamış Öykü Ödülleri 2021, Öykü Başarı Ödülü.
 

Piroman isimli 148 sayfadan oluşan kitap ; Bünyamin Tan tarafından yazılmış ve PND KİTAP YAYINCILIK yayınevinin 10.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Piroman pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.