Hayatı Park Etme pdf indir

tarafından
36
Hayatı Park Etme pdf indir

Hayat, sürekli değişim halindedir. Her gün yeni şeyler öğrenir, yeni deneyimler yaşar ve yeni insanlarla tanışırız. Bu değişimler bazen zorlayıcı olabilir, ancak aynı zamanda çok heyecan vericidir de. Hayatın tadını çıkarmak için, değişimlere açık olmak ve yeniliklere kendimizi bırakmak önemlidir.
Ancak bazen, değişimlerden korkar ve kendimizi rutine hapsederiz. Bu rutinler, bizi yeni deneyimlerden ve fırsatlardan uzaklaştırabilir. İşte bu zamanlarda hayatımızı park etmiş oluruz.
Uzun yıllar boyunca kişisel gelişim ve farkındalık üzerine çalışmalar yapmış bir uzman olan Hümeyra Besire’nin sıcak, samimi ve anlaşılır bir dille kaleme aldığı “Hayatı Park Etme”, sizi rutinlerinizden kurtarıp hayatınızı yeniden harekete geçirmeye yardımcı olacak bir kişisel gelişim ve farkındalık kitabıdır.
Kitapta, kendinizi daha iyi tanımak, hedeflerinize ulaşmak ve hayatınızı daha anlamlı hale getirmek için kullanabileceğiniz pratik bilgiler ve öneriler bulacaksınız.
“Hayatı Park Etme”, sizi değişimlere açık olmaya ve yeniliklere kendinizi bırakmaya teşvik edecek. Hayatınızı parktan çıkarıp harekete geçmenize yardımcı olacak.
 

Hayatı Park Etme isimli 136 sayfadan oluşan kitap ; Hümeyra Besire tarafından yazılmış ve HALK KİTABEVİ yayınevinin 12.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Hayatı Park Etme pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.