Antik Zamanın İzinde pdf indir

tarafından
23
Antik Zamanın İzinde  pdf indir

“Antik Dünyanın Bilge Sohbetleri” tarih, bilgelik ve farklı kültürlerin inceliklerini bir araya getiren bir derleme. Bilgeliğin en değerli kalemleri Herodotus, Thucydides ve Sima Qian’ı bir araya getirerek, tarihin en büyüleyici dönemlerini ve uygarlıklarını yepyeni bir ışık altında tartışıyor.
Yazar, okuyucuyu bir kütüphaneye davet ediyor; burada bu büyük bilgeler, Yunan filozoflarından Çin İmparatorluğu’nun tarihine, Mezopotamya’daki eğitimden Antik Roma’da köleliğe kadar geniş bir yelpazede konuları ele alıyor. Bunlar, farklı toplumların ve zamanların karşılaştığını, çatıştığını ve birbirini aydınlattığı canlı bir diyalog oluşturuyor.
“Antik Dünyanın Bilge Sohbetleri”, hem tarih meraklılarına hem de genel okuyuculara, insan deneyiminin çeşitliliğini ve karmaşıklığını anlamada eşsiz bir kaynak sunuyor. Bu kitap, geçmişi ve bugünü daha derinden anlamamızı sağlayacak zengin bir bilgi ve anlayışla doludur.
 

Antik Zamanın İzinde isimli 78 sayfadan oluşan kitap ; Herodotus tarafından yazılmış ve GECE KİTAPLIĞI yayınevinin 22.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Antik Zamanın İzinde pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.