Kolay Öğrenme Yöntemiyle Kolay İngilizce Konuşturan Resimli Kelime Kartları pdf indir

tarafından
50
Kolay Öğrenme Yöntemiyle Kolay İngilizce Konuşturan Resimli Kelime Kartları pdf indir

Kolay Öğrenme Yöntemiyle Yaz Sil Kolay İngilizce Konuşturan Resimli Kartlar
 
Kolay öğrenme yöntemiyle yaz sil kolay İngilizce konuşturan resimli kelime kartları oyunu, çocuklar için hem eğlenceli hem de öğreticidir. Ayrıca tak çek kontrol paneli sayesinde resimdeki İngilizce kelimeleri tahmin ederek cevapları kendi kendine kontrol etme fırsatı verir. Tak çek kontrol panelli kolay öğrenme yöntemiyle yaz sil kolay İngilizce konuşturan resimli kelime kartları oyunu çocuğunuzun kolay İngilizce konuşturan resimli kelimeleri kartlar sayesinde ezberlemesini, hızlı öğrenmesini ve hatırlamasını geliştirmenin harika bir yoludur.
 
 
Kolay Öğrenme Yöntemiyle Yaz Sil Kolay İngilizce Konuşturan Resimli Kelime Kartları İngilizce Öğreten Oyuncak Nasıl Oynanır?
 
Konuşturan İngilizce kelime kartları oyuncağı tak çek kontrol panelli kolay öğrene yöntemiyle yaz sil kolay İngilizce  konuşturan resimli kelime kartları oyunu ön ve arka tarafı bir test gibi inşa edilmiştir. Her bir delik bir cevap şıkkı gibi düşünülerek yapılmıştır. Resimdeki İngilizce kelimeyi doğru tahmin edip uygun cevap seçeneği bulup altındaki deliğe kalemi takmamız gerekiyor. Cevap doğru ise kartı yukarı doğru çektiğimizde kart panelden kolayca çıkarılır. Eğer tahmin edilen kelime yanlış ise kalem kilit görevi görür ve kartı çıkaramaz. Bu durumda bir sonraki karta geçemez. Doğru sonucu buluncaya kadar kalemi takıp kartı çekerek doğru cevap seçeneği bulunur. Konuşturan İngilizce oyuncağı kolay öğrenme yöntemiyle yaz sil kolay İngilizce konuşturan resimli kelime kartlarıyla İngilizce kelimeleri öğrenmek isteyen her çocuk bu işlemi tekrar tekrar yaparak görsel algı becerisi sayesinde kendi kendine İngilizce kelimeleri kolay ve hızlıca öğrenebilir.
 
İngilizce öğreten kolay öğrenme yöntemiyle yaz sil kolay İngilizce resimli kelime kartları oyununun hem ön yüzü hem de arka yüzünde yaz sil kalem kullanılabilir. Kutunun arka penceresi sadece resimlerin görülmesini sağlar. Cevap şıklarını görmeden resimdeki kelimeyi tahmin etmeye çalışır. Doğru kelimeyi görmek için 
panel üzerinde kartlar hafifçe yukarı doğru çekilir ve panel altında kalan cevabın ortaya çıkması sağlanır.
 
İngilizce öğreten oyuncak kolay öğrenme yöntemiyle yaz sil kolay İngilizce konuşturan resimli kelime kartları oyunu çocukların severek oynadığı ve tekrar tekrar eğlenceli bir şekilde öğrendiği uzmanlar tarafından tasarlanan bir oyundur.
Bu oyun sayesinde çocuklar bir ebeveynden yardım almadan kendi kendine İngilizce kelimeleri resime bakarak tahmin eder ve tak çek yaparak öğrenir. Görsel algı becerisini de devreye sokan İngilizce öğreten oyuncak kolay öğrenme yöntemiyle yaz sil kolay İngilizce oyunu sürekli unutan defalarca öğretmenize rağmen sürekli karıştıran çocuklar için bir umut oldu. 
 
 
Kutu içeriği :
 
– Kolay öğrenme yöntemini destekleyen tak çek kontrol panelli kutu
– Yazılıp silinebilir çift taraflı 54 görev kartı
– 106 aktivite
– Yaz sil kalem
 
Yaş Grubu : 3 – 10 yaş için uygundur.
 

Kolay Öğrenme Yöntemiyle Kolay İngilizce Konuşturan Resimli Kelime Kartları isimli sayfadan oluşan kitap ; Hüseyin Demir tarafından yazılmış ve DİKKAT ATÖLYESİ YAYINLARI yayınevinin 11.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kolay Öğrenme Yöntemiyle Kolay İngilizce Konuşturan Resimli Kelime Kartları pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.