Selenizm: Yaprak Saçlı Kadına pdf indir

tarafından
18
Selenizm: Yaprak Saçlı Kadına pdf indir

SELEN CUMHURİYETİ…
Yokluğunda soğuk ve beyaza bürünür Selen cumhuriyetim. Bugün günlerden sanırım çarşamba ama umurumda değil. Tanışma şeklimizi düşünüp duruyorum, şu anda bile peri masalı gibi sihirli hissettiriyor bana. Sen gördüğüm en güzel prensessin, bense sadece basit bir prens. Ama kim olursam olayım seni her zaman çok mutlu edebilirim, seni her gün çok gülümsetebilirim, seni hiç olmadığın kadar güvende tutabilirim.
 
Güçsüz kollarımda sen benim en tatlı öpücüğümsün, sen benim bu dünyadaki ölümsüzlüğüm, bu karanlık evrende tatlı dünyamsın. Hiç durmadan dönüp duruyorsun küçük hafızamda, hiç durmadan öpüşüyoruz uzaktan, aynı anda ve aynı zamanda. Söz veriyorum, asla izin vermeyeceğim bu hayatın seni benden alıp gitmesine, ölümün bizi ayırmasına. Başka gezegenlere fırlatacağım bizi, asla ölmeyelim diyebilmek için.
 
Sen benim en güzel mavim, sen benim en güzel güneşim, sen benim en güzel tuz kristalim, sen benim en sessiz ritmim, sen benim kalbimin içinde atan, bir ömür gülümseteceğim kadınsın. Ve seni yıldızlara uçuracağım. “Nereye?” diyeceksin. “Nerede mutlu yaşayacaksak oraya.” diyeceğim.
 

Selenizm: Yaprak Saçlı Kadına isimli 124 sayfadan oluşan kitap ; Atakan Ay tarafından yazılmış ve X ON KİTAP yayınevinin 29.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Selenizm: Yaprak Saçlı Kadına pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.