Spor Hizmeti Veren Kurum ve Kuruluşlarda Çalışan Bireylerin Boş Zamanlarını Değerlendirme Düzeylerinin Araştırılması pdf indir

tarafından
27
Spor Hizmeti Veren Kurum ve Kuruluşlarda Çalışan Bireylerin Boş Zamanlarını Değerlendirme Düzeylerinin Araştırılması pdf indir

Amaç: Osmaniye Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü’nde çalışan personellerin Serbest Zaman Tutumlarını çeşitli parametreler üzerinden araştırılmasıdır.
Materyal ve Metot: Araştırma anket yoluyla katılımcıların belirli bir konuya yönelik görüşlerini topladıkları tanımlayıcı türde betimsel bir araştırmadır. Osmaniye Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü’nde çalışan 130 kişi araştırma grubunu oluşturmaktadır. Araştırmada veri toplama aracı olarak Kişisel Bilgi Formu ve Boş Zaman Tutum Ölçeği kullanılmıştır. Ölçüm aracından elde edilen veriler bilgisayar ortamında SPSS 25 paket programı kullanılarak istatistiksel analizleri yapılmıştır. Verilerin değerlendirilmesinde frekans, yüzde, iki farklı grup için t-testi ve üç veya daha fazla bağımsız grup arasındaki karşılaştırmalar için ANOVA ve Tukey çoklu karşılaştırma testleri kullanılmıştır.
 

Spor Hizmeti Veren Kurum ve Kuruluşlarda Çalışan Bireylerin Boş Zamanlarını Değerlendirme Düzeylerinin Araştırılması isimli 68 sayfadan oluşan kitap ; Sadi Berat Öztürk tarafından yazılmış ve EFE AKADEMİ YAYINLARI yayınevinin 25.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Spor Hizmeti Veren Kurum ve Kuruluşlarda Çalışan Bireylerin Boş Zamanlarını Değerlendirme Düzeylerinin Araştırılması pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.