Fırtınadan Önceki Sessizlik pdf indir

tarafından
10
Fırtınadan Önceki Sessizlik pdf indir

Sinan ‘Daha güçlü nasıl olunur?’u düşünüyor, işin içinden çıkamıyordu…

Özellikle barajı ve üzerinde yazan dev yazıyı gördükçe cesareti kırılıyordu. “EROĞLU” her yerde karşısına çıkıyordu. Cesareti kırılmasın diye aşağı bakmalıydı. Çiçek ve çayırlara. Hafif ılık bir rüzgâr çayırları saçıyla birlikte hareket ettirmekteydi. Yine de ilkbaharın adı sonbaharın varlığını hatırlatıyordu. Öyle ya, bir şeyin ilki varsa, sonu da olmalıydı. Topraktaki çiçekler soldukça, ekinlerin hasat vakti yaklaştıkça, taze yapraklar kopmaya meylettikçe, Zühal’in de kopma vakti gelecekti.

Eroğlu ailesi, ilçe belediyesini, sahip oldukları inşaat şirketinin çıkarları doğrultusunda kullanmaktadır. İnşaat mühendisliğinden yeni mezun olmuş Sinan’ın, iş bulmak için onların bünyesine katılmaktan başka seçeneği yok gibidir. Ta ki Başkan’ın oğlu, Zühal’e göz koyana kadar. Sinan seçimini gönlünden yana kullandığında başına geleceklerin de farkındadır. Bu çıkar düzenini değiştirmek için o fırtınalı günü bekleyecektir.
 

Fırtınadan Önceki Sessizlik isimli 132 sayfadan oluşan kitap ; Faruk Şahin tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 25.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Fırtınadan Önceki Sessizlik pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.