Beyazlı Kadın pdf indir

tarafından
23
Beyazlı Kadın pdf indir

Wilkie Collins (1824-1889): Gizem ve dedektif romanlarının öncüsü kabul edilen İngiliz romancı. Collins, birlikte de çalıştığı dostu Charles Dickens’ın gölgesinde kalmadan önce hatırı sayılır bir şöhrete kavuşmuştur. Yazarın ilk büyük eseri Beyazlı Kadın, 1859-1860 yılları arasında Dickens’ın çıkardığı All the Year Round’da tefrika edilmiş ve büyük bir beğeniyle karşılanmıştır.
İki soylu hanımefendiye resim dersi vermek gibi son derece sıradan bir iş için evinden ayrılan Walter Hartright, yolda beyazlara bürünmüş bir kadınla karşılaşır ve kendini girift bir entrikalar dizisinin içinde bulur. Bu kadınla yolu, giderek karmaşıklaşan bir desenin çizgileri gibi tekrar tekrar kesişecektir. Kusursuz kurgusu ve unutulmaz karakterleriyle neredeyse yayımlandığı günden beri bir klasik sayılan bu sürükleyici öykü birçok defa tiyatro ve sinemaya da uyarlanmıştır.
 

Beyazlı Kadın isimli 808 sayfadan oluşan kitap ; Wilkie Collins tarafından yazılmış ve TÜRKİYE İŞ BANKASI KÜLTÜR YAYINLARI yayınevinin 04.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Beyazlı Kadın pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.