Fırtınalar da Yaralanır pdf indir

tarafından
10
Fırtınalar da Yaralanır pdf indir

HAYATLARI MAHVEDEN BİR LANET, “AŞK” İLE ÇÖZÜLÜR MÜ?
 
Esrigün, nesilden nesile bir gelenek gibi aktarılan sevgisizliğin içine doğar. Babadan oğula geçen miras haline gelmiş kin, nefret ve şiddet içinde büyüyen Esrigün; çocukluğunu, bütün hücrelerinde korkuyu hissederek geçirir. Büyüdükçe başka bir erkeğin, kendisini sevebileceğine inanır.
     
Yıllardır Esrigün’ü umutsuz bir aşkla uzaktan izleyen Deniz; fırtına ile dalgaların buluştuğu bir günde, artık umutları tükenmekte olan Esrigün’ün karşısına çıkar. Ailesinde görmediği sevgiyi, mutluluğu ve huzuru Deniz’de gören Esrigün, bu aşka karşılık verir. Bu aşk, Esrigün’ün kötü kaderini değiştirmeye yetecek mi?
      Sevgisiz ve korkuyla büyüyen çocukların ruhunda açılan derin yaralar, başkasının sevgisiyle kapanır mı? Peki, bu yaraların acısını bastırmak için ileride topluma ve gelecek nesillere nasıl bir birey olurlar? Cevaplarını, bu kitabı okudukça bulacaksınız.
 
 
BU KİTAP, GERÇEK HAYAT HİKAYESİ İLE HAYAL ÜRÜNÜ HARMANLANARAK YAZILMIŞTIR.
 

Fırtınalar da Yaralanır isimli 194 sayfadan oluşan kitap ; Melike Ceylan tarafından yazılmış ve GECE KİTAPLIĞI yayınevinin 20.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Fırtınalar da Yaralanır pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.