Tuz Büyüsü pdf indir

tarafından
40
Tuz Büyüsü pdf indir

  Kıskanç bir cadı, yok edici bir lanet ve küçük bir kızın, bedeli ne olursa olsun ailesini kurtarma yolculuğu hakkında, Eisner ödüllü, destansı bir çizgi roman.
 
Vonceil’in ağabeyi Elber, Birinci Dünya Savaşı’nın ön saflarında görev yaptıktan sonra ailesinin Oklahoma’daki çiftliğine döndüğünde, işler onun beklediği gibi gitmez. Çocukluk aşkıyla evlenip çiftliğe yerleşen genç adam, yaşadıkları nedeniyle artık küçük kardeşine ayıracak vakti olmayan, ciddi ve sorumluluk sahibi bir adama dönüşmüştür.
Bir gün çiftlikte gizemli, büyüleyici bir kadın belirir ve kendisini Fransa’da bıraktığı için Elber’la yüzleşir. Elber onunla gelmeyi reddedince, gizemli kadın, aileyi lanetleyerek tüm kasabanın su kaynağını tuzlu suya çevirir. Bembeyaz giyinmiş bu kadın kim, çiftliğe ne yaptı ve Vonceil’in yaşlı akrabası Dell, onun hakkında ne biliyor?
Bunu öğrenmek için Vonceil’in kendi başına harekete geçmesi, büyücülük dünyasının derinliklerine inmesi, tehlikeli akrabalar, şekil değiştiren hayvanlar, kaprisli bir Şeker Cadısı ve güçlü Tuz Cadısı’nın kendisiyle yüzleşmesi gerekecek.
 
Tuz Büyüsü, Hope Larson’ın benzersiz hikâye anlatıcılığı ve Rebecca Mock’un ödüllü çizimleriyle hayat bulan sıradışı bir grafik macera.
 

Tuz Büyüsü isimli 240 sayfadan oluşan kitap ; Hope L Arson tarafından yazılmış ve ALFA YAYINLARI yayınevinin 15.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Tuz Büyüsü pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.