Çobanın Yolculuğu pdf indir

tarafından
39
Çobanın Yolculuğu pdf indir

Kitabın yazarı İbrahim Çalışgan, Anadolu’nun bağrında, Çorum’a bağlı bir köyde doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi yatılı okuduğu Burdur ve Ankara’da okudu. Köyünün dağlarında dana, koyun, keçi güttü; tarlalarında tırpan biçti, ırgatlık ve amelelik yaptı. Sağlık memuru sıfatıyla Ankara’da Yüksek İhtisas Hastanesinde gece çalıştı, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinde gündüz okudu. Aynı üniversitede yüksek lisansını tamamladı. Yeditepe Üniversitesindeki doktorasını dağların çağrısına uyduğundan yarım bıraktı.
 
Okumayı, kültür gezileri yapmayı seven yazar; Anadolu Üniversitesi AÖF’de Kültürel Miras ve Turizm, Ev İdaresi, İlahiyat ve Tarım bölümlerinden mezun oldu. AÖF aşçılık bölümü ile Medipol Üniversitesi Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Bölümü öğrencisidir. Yurdun çeşitli bölgelerinde 35 yıl hakimlik yaptıktan sonra en son İstanbul Bölge Adliye Mahkemesinden emekli oldu.
 

Çobanın Yolculuğu isimli 275 sayfadan oluşan kitap ; İbrahim Çalışgan tarafından yazılmış ve GÜLNAR YAYINLARI yayınevinin 09.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Çobanın Yolculuğu pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.