Gök Mavisi Denizdeki Ev pdf indir

tarafından
27
Gök Mavisi Denizdeki Ev pdf indir

“En korkusuzumuz bile bazen korkabilir, korkunun bildiğimiz tek şey olmasına izin vermediğimiz sürece her şey yolunda.”
 
Kırk yaşındaki Linus Baker sakin, tekdüze bir yaşam sürmektedir: Büyülü Gençlerden Sorumlu İdari Birim’de sosyal hizmet görevlisi olarak çalışmaktadır ve görevi gereği sıklıkla yetimhaneleri ziyaret edip bu yerlerdeki alışılmışın dışında yeteneklere sahip çocukları denetlemektedir. Günün birinde Aşırı Üst Yönetim’den aldığı gizli bir görevle hayatının değişeceğindense haberi bile yoktur.
 
Linus gizli görevi doğrultusunda göz kamaştıran masmavi okyanusun ortasındaki Marsyas Adası’na geldiğinde bugüne kadar eşi benzerini görmediği tuhaf şeylerle karşılaşacaktır: Yetimhanenin sakinleri bir gnome, bir peri, bir wyvern, tanımlanamayan yeşil bir topak, bir Pomerian-insan ve Deccal’in ta kendisidir.
 
Üstelik adanın sakladığı tek sır bu olağanüstü çocuklar değildir. Yetimhane müdürü karizmatik ve cana yakın Arthur Parnassus’un da sıradan bir adam olmadığı yavaş yavaş açığa çıkacaktır. Arthur ile Linus birbirleriyle yakınlaştıkça Linus zor bir karar vermek zorunda kalacaktır: Ya bir yuvayı yıkmalı ya da dünyanın yanışını izlemelidir.
 
Kâh güldüren kâh duygulandıran anlatımıyla Gök Mavisi Denizdeki Ev, hiç beklemediği yerde ilginç bir aile bulan bir adamın iç ısıtan öyküsünü ele alıyor ve okuru fark ettirmeden rengârenk dünyasının içine çekiveriyor.
 
“Cıvıl cıvıl ve eğlenceli bir modern fantazi eseri.” –Kirkus
 

Gök Mavisi Denizdeki Ev isimli 400 sayfadan oluşan kitap ; T. J. Klune tarafından yazılmış ve İTHAKİ YAYINLARI yayınevinin 05.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Gök Mavisi Denizdeki Ev pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.