Yeterince Mutluyum pdf indir

tarafından
34
Yeterince Mutluyum pdf indir

Abdullah Bıldır’ın kaleminden çıkan “Yeterince Mutluyum”, yeni nesil öykü tutkunlarını sıra dışı bir yolculuğa davet ediyor. Yazarın yaratıcı kalemi, klasik hikaye anlatımının sınırlarını genişletiyor. Bu kitapta, geleneksel öykü anlatımının sınırlarını zorlayan yenilikçi bir yaklaşımla karşılaşacaksınız. Sayfalar arasında gezinirken, öykülerinizi saran heyecan verici bir bulmacanın parçası olacaksınız. Abdullah Bıldır’ın ustalıkla kullandığı tarzı sayesinde öyküler, katmanlı bir yapıya bürünüyor. Okuyucuya, hikayenin içinde bir yolculuğa çıkma fırsatı sunuyor.

Abdullah Bıldır’ın kalemi, okuyucuyu sıradanın ötesine taşıyor. Her sayfada farklı bir dünya, farklı bir macera bekliyor. Kendinizi karakterlerin ayak izlerinde bulacak, hikayenin içinde kaybolacaksınız. Öykülerin sürpriz dolu kurgusu ve etkileyici üslubu, sizi başka diyarlara taşıyacak.
Hazır olun, çünkü “Yeterince Mutluyum” size öykülerin sihirli dünyasını açıyor. Bu kitap, sıradanın dışına çıkma cesaretini ve hayal gücünün sınırlarını keşfetme isteğini taşıyan herkesi bekliyor.
 

Yeterince Mutluyum isimli 85 sayfadan oluşan kitap ; Abdullah Bıldır tarafından yazılmış ve MYTHOS KİTAP yayınevinin 26.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yeterince Mutluyum pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.