Report this app

Kitap Hakkında Bilgiler!

Hayaletgören Kitap Açıklaması

Hayaletgören, duygusal ve gotik fikir geleneği üstünde mühim etkisinde bırakır bırakan Alman oyun yazarı ve ozan Friedrich Schiller’in tek roman denemesidir. Schiller’in okültizm, spiritizma ve ruh çağırma motifleriyle devrin komplo teorilerini ustalıkla harmanladığı Hayaletgören, Venedik’te bir Alman prensinin başından geçen çetrefil bir maceraya odaklanır. Ciddi, içine kapanık ve melankolik kabul edilen prens, kimsenin onu tanımadığı Venedik’te sessiz sedasız bir yaşam sürmektedir. Oysa Venedik baştan çıkarıcı zevklerin, karanlık arzuların şehridir.
1787-1789 arası Thalia dergisinde bölüm bölüm yayımlandığında büyük ilgiyle karşılaşan Hayaletgören bir roman fragmanı. Schiller’in Hayaletgören’de işlediği motifler sonradan E.T.A. Hoffmann’dan Thomas Mann’a uzanan bir yelpazede çoğunlukla tekrardan edebiyat sahnesine taşındı, kullandığı ifade teknikleri ise Edgar Allan Poe, H.P. Lovecraft ve Clark Ashton Smith benzer biçimde adlar tarafınca benimsendi.
 
Hayaletgören PDF E-Kitap

Hayaletgören PDF E-Kitap indir Bu Türü sevenler için bilhassa okunmasını tavsiye edebileceğimiz mükemmel bir kitap. Öteki eserlere bakmak için Pdf Kitap İndir linkinden birbirinden güzel kitap özetlerine bakabilirsiniz. ”Hayaletgören PDF indir” Kitabı hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi bizimle yorum olarak paylaşırsanız mutlu oluruz. Kitap isteklerinizi daima dikkate alıyoruz. Okumak ruhun oksijenidir!

Kitap Kategorileri

Ne okusam diye karar veremediniz mi?

Ufkunuzu açacaklar Romanlar!

Kitabınızı Hemen İndirin 🙂

Hayaletgören (PDF olarak indir)

Hayaletgören (Epud olarak indir)

Hayaletgören (Word doc. olarak indir)