Agave pdf indir

tarafından
256
Agave pdf indir

Hayat bu kadar zor olmamalıydı bu kadar sevgisiz bu kadar saygısız bu kadar umutsuz belki de ruhsuz… Belki anlamsız belki de anlayamamaktı tüm sorun. Anladığımda ise çok zaman geçmiş olacaktı, çok bulutlar akmış, çok yağmurlar yağmış, çok ıslanmış olacaktım. Geriye baktığımda değiştirmek istediğim çok şey vardı, boşa geçen anlamsız hayatım; ama değiştirmeye gücüm yetse belki pek çok değişecekti belki de dünyanın döngüsünün bozulmaması için değişmemesi gerekiyordu bilmiyorum. Belki de hayatımın amacı buydu.
ASLI
Aslı, ben senin gibi olmayacağım.’ diye diye böyle asi oldum ben. Senin gibi olmayacağım. Beni seven bir ben olsam da asla beni sevsinler diye başkasına köle olmayacağım.
Aslı’m, sevgili ablam, benim en sevdiğim, benim en değerlim, oysa ki ne iyi insansın sen. Hayat seni, sen kendini kaybettin. Seninle aynı anne babadan olup, aynı evde büyüyüp, senden farklı bir insan olabilmek çok zordu. Farklı bir insan olamadım aslında, seni hep içinde yaşattım, seni hep özümsedim. Ama hayata senin gibi küsmedim. Özgür oldum ben Aslı.
RÜYA
Hayat Özlem Kayalı’nın, kitaplarını yazarken nasıl bir araştırma içine girdiğine, ne kadar titiz çalıştığına tanık oldum. Kitaplarının her biri toplumsal birtakım farkındalıklara dikkat çekmektedir. Kimisinde bir hastalığa kimisinde okuması gereken kız çocuklarına… Kız çocukları okumalı deyince hatırlatmadan geçemeyeceğim, kitaplarının her birinin telif geliri bir kuruma bağışlanmıştır.
Agave’deki karakterleri kimi zaman sevecek kimi zaman sinirleneceksiniz. Günlük yaşamımızda karşımıza çıkan bu karakterdeki insanların öyküsünü elinize aldığınız bu kitapta okuyunca yüzleşmek biraz ağır gelebilir.
Henüz beşinci kitabını yayımlayan Hayat Özlem Kayalı’nın yazması gereken ve adının daha büyük kitlelerce duyulmasını sağlayacak birçok kitabının daha olacağını biliyor ve duyuruyorum. HÖK kitaplarını sabırsızlıkla bekliyoruz…
Faruk Nesimi Gözübüyük
Atayurt Yayınevi Sahibi-Arkeolog
Hayat Özlem Kayalı, öncelikle Cumhuriyet ve uğruna adanmış bir ömrün ruh halindedir. Onu tanıdığım huysuz hallerinde bile hep Cumhuriyetimizin kurucusu Atatürk konusundaki önceliğine tanık oldum.
Halet-i Ruhiye’si alıp götürdü öte tarafa, bir de Seyyah’ı var ki dostlar başına. Şiddet ile devam eden hayatımızın tüm aşamalarını özetlemiştir kitaplarında ve daima umuda yönlendirmiştir okurlarını. Onun kitaplarıyla seyahate çıkma isteğinizin hep devam edeceğinden eminim.
İyi ki varsın Hayat, yeni kitabını özlem ve hayal ile bekliyorum.
Yavuz Selim DEMİRAĞ
Gazeteci, Yazar
 
 

Agave isimli 238 sayfadan oluşan kitap ; Hayat Özlem Kayalı tarafından yazılmış ve HAYAT ÖZLEM KAYALI YAYINLARI yayınevinin 10.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Agave pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.