İki Bin Elli pdf indir

tarafından
13
İki Bin Elli pdf indir

2050’lerin Dünyası…
İnsanlığın kaderine yön verecek büyük bir savaş yaşanmaktadır.
Ülkeler ve zihinler işgal edilmiş, sömürü artık sömürülecek bir şeyin kalmadığı noktaya kadar ilerlemiştir. Küresel Sermaye zaman ve mekândaki yayılımını tamamlamıştır. Sıra zihinlerdedir. Zihinlerde yeni dünyalar kurulacak ve sömürü bu yeni dünyalar üzerinden devam edecektir. Tek engel devlet yapılarıdır. Yıkılmaları, ufalanmaları ve tamamen teslim olmaları gerekmektedir.
Devletler, sermayenin bu köleleştirici gücüne karşı birlikler kurarak mücadele etme yolunu seçmiştir. Amerika Birliği, Avrupa Birliği, Slav Birliği ve diğerleri… Türk Birliği’ni tek ve büyük bir devlet gibi hareket edebilecek süper güce dönüştürme sürecinde gönüllü bir bilişim dâhisi de yer alır: Pusat…
Büyük bir teklifle ortaya çıkmıştır Pusat. Evrensel barışı tesis edecek büyük bir fikrin öncülüğünü yapmaktadır. Bu yüzden düşmanları da kalabalık ve güçlüdür. Hangi tarafın kazanacağı biraz da “Uyuyan Dev”in hangi tarafta yer alacağına bağlıdır. Tarih, Türkleri yeniden sahneye davet etmektedir.
İnsanlık Devletine giden yolu açmaları için…
 

İki Bin Elli isimli 150 sayfadan oluşan kitap ; Yakup Bilgin Koçal tarafından yazılmış ve POST YAYINEVİ yayınevinin 16.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İki Bin Elli pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.