Mona Lisa Senfonisi pdf indir

tarafından
50
Mona Lisa Senfonisi pdf indir

Yerebatan Sarnıcı’nda çok özel bir konser verilir. Leonardo da Vinci, Vincent van Gogh, Frida Kahlo, Mona Lisa, İnci Küpeli Kız ve daha birçok tanınmış sima da bu özel etkinliğe katılır. Ancak bir anda kesilen elektrik her şeyi sekteye uğratır ve her yer yeniden aydınlandığında Mona Lisa’nın cansız bedenini Medusa’nın yanında uzanmış hâlde buluruz. Etkinlikteki ünlü simaların hepsi artık birer şüphelidir! Herkesin aklında ise şu soru belirir: Bunu kim, nasıl, ne zaman yaptı?
Mona Lisa Senfonisi, Yerebatan Sarnıcı’nda başlayıp İstanbul’un tepelerinden geçerek Selimiye Camii’ne kadar uzanan bir hikâye. Bu hikâyeyi okurken maskelerin ardındaki gerçek insanları tanıyacak, Leonardo da Vinci’nin yüzyıllar önce Türk topraklarına yaptığı geziden haberdar olacak ve Mimar Sinan’a emanet ettiği gizli defterin sayfalarını karıştırma şansı bulacaksınız!
 

Mona Lisa Senfonisi isimli 176 sayfadan oluşan kitap ; Kayahan Demir tarafından yazılmış ve TİMAŞ GENÇ yayınevinin 08.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Mona Lisa Senfonisi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.