Jung ve Yoga Çakralar ve Kundalini Yoga’ya Dair Sizi Aydınlatacak Bilgiler ve Pratikler pdf indir

tarafından
20
Jung ve Yoga  Çakralar ve Kundalini Yoga’ya Dair Sizi Aydınlatacak Bilgiler ve Pratikler pdf indir

Bilinç nedir ve kendi gerçeğimize nasıl uyanabiliriz?
Aydınlanma nedir?
Aydınlanma yolunda çakraları nasıl kullanabiliriz?
Kundalini Yoga hayatımızı nasıl değiştirir?
Ayahuasca gibi entojenler hayat yolunda bize nasıl katkı sağlar?
 
Carl Jung’u arketipler, ego, gölge benlik kavramları üzerine yürüttüğü çalışmalarla ve Analitik Psikoloji’nin kurucusu olarak tanıyor olabilirsiniz. Bu kitapla birlikte, onun pek de bilinmeyen bir başka ilgi alanında, özenle yürüttüğü incelemeleriyle tanışacaksınız: Bu kitapta odağımız, Çakralar ve Kundalini Yoga.
 
Sinirbilim alanında dünyaca tanınan bir araştırmacı olan ve 2014 yılından beri Kundalini Yoga ve entojenler üzerine çalışan Dr. Nardi, bu kitapta, Jung’un çakralar hakkındaki paylaşımlarını ve çalışmalarını, tüm okurların erişebileceği ve anlayabileceği bir formatta bir araya getiriyor. Kitaptaki özetler ve grafikler ile çakraları anlamak ve çakralarla çalışmak, daha önce hiç olmadığı kadar kolay.
 
Elinizdeki kitap, Jung’un izini sürdüğü ve önerdiği günlük beden-zihin pratiklerine odaklanıyor ve sizi, benliğinizi keşfetmeye ve tüm potansiyelinizi ortaya çıkarmaya davet ediyor.
 
“Bu dünyada bir iz bırakmalısın. Bırakmalısın ki burada olduğun, bir şeyler yaşandığı anlaşılsın.”
Carl Jung
 

Jung ve Yoga Çakralar ve Kundalini Yoga’ya Dair Sizi Aydınlatacak Bilgiler ve Pratikler isimli 304 sayfadan oluşan kitap ; Dario Nardi tarafından yazılmış ve OMEGA YAYINLARI yayınevinin 12.09.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Jung ve Yoga Çakralar ve Kundalini Yoga’ya Dair Sizi Aydınlatacak Bilgiler ve Pratikler pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.