Nehirler Akarken pdf indir

tarafından
23
Nehirler Akarken pdf indir

“Cümlelerimizi oluştururken öznesinde kötüler yer almasın. Biliriz ki kötülük, ruhumuzu bombalar, parçalarını savurur etrafa. Özgürlüğümüzü engeller, hevesimizi tırpanlar. Hayallerimize koşmak kim bilir hangi zaman diliminde yeşerir.”
“Bazen kendimizden vazgeçeriz sevdiğimiz için ya da kendisinden vazgeçmesini isteriz bizim için ve sevgi, kanadı kırık bir kuş gibi dolanır ortalıkta.”
 
Bütün iklimlerin
Şarkılarını söyle bana,
Kıskançlık ölmeye yatsın.
Sevgi uygun adım yürüsün.
 
diyen Nejla Özşahin DEMİRCİ, “İki Şarkılık Zamanlar” adlı şiir kitabı ile “Türkiye’de Bir Nokta KAZIKLI” adlı eserinden sonra kaleme aldığı “Nehirler Akarken” yapıtında ise “Geçmiş zamanlardan, çoğu güneşe çıkmamış renginde sizi kapsayan şarkılar yazdığını” belirtmiştir. O şarkıları okuyanlar nehirlerin hangi taşları, hangi kumları sürüklediğini duyumsayarak, yaşanmışlıkların gizini keşfedeceklerdir.
Yazarımız bu eseri ile anlatımının sadeliği, akıcılığı yanı sıra duru üslubu ile yaşadığımız dönemi tüm duyarlılığıyla bizlere olduğu kadar geleceğe de aktarmayı başarmıştır.
 

Nehirler Akarken isimli 356 sayfadan oluşan kitap ; Nejla Özşahin Demirci tarafından yazılmış ve İZAN YAYINCILIK yayınevinin 04.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Nehirler Akarken pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.