Beatrix Potter Set / 10 Kitap Bir Arada pdf indir

tarafından
31
Beatrix Potter Set / 10 Kitap Bir Arada pdf indir

Beatrix Potter tarafından yazılmış ve resimlenmiş Küçük Domuz Robinson’un Öyküsü, teyzelerinin isteği üzerine pazara giden Robinson’un sonu bir adada biten ilginç macerasını anlatmaktadır.
Küçük domuz Robinson sevimli, küçük bir arkadaşmış. Pembemsi beyaz bir renge ve küçük mavi gözlere sahipmiş. Tombul yanakları, gıdısı ve içinden gerçek, gümüş bir halka geçen kıvrık bir burnu varmış.
Beatrix Potter tarafından yazılmış ve resimlenmiş Tavşan Peter’in Öyküsü, annesinin sözünü dinlemeyen yaramaz Peter’in, Bay Gregor’un bahçesinde başından geçen heyecan verici macerasını anlatmaktadır.
“Evet, çocuklar,” dedi yaşlı Bayan Tavşan bir sabah. “Tarlalara ya da patikanın aşağısına gidebilirsiniz ama asla Bay Gregor’un bahçesine gitmeyeceksiniz.”
Beatrix Potter tarafından yazılmış ve resimlenmiş Tavşan Benjamin’in Öyküsü, Tavşan Benjamin ve kuzeni Peter’ın Bay Gregor’un sebze bahçesindeki maceralarını ve bir kediyle karşılaştıklarında başlarına gelenleri anlatmaktadır.
Peter!” dedi Küçük Benjamin fısıldayarak. “Kıyafetlerini kim aldı?”
Beatrix Potter tarafından yazılmış ve resimlenmiş Ördek Jemima’nın Öyküsü, yumurtalarını çatlatmak için güvenli bir yer arayan Ördek Jemima’nın kibar ve yardımsever görünümlü bir tilkiyle karşılaşmasını ve sonrasında yaşadıklarını anlatmaktadır.
Jemima, çiftçinin karısına çok öfkeliymiş. Çünkü kadın, Jemima’nın kendi yumurtalarının üzerine oturmasına izin vermiyormuş.
 

Beatrix Potter Set / 10 Kitap Bir Arada isimli 558 sayfadan oluşan kitap ; Beatrix Potter tarafından yazılmış ve ÇOCUK GELİŞİMİ YAYINLARI yayınevinin 07.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Beatrix Potter Set / 10 Kitap Bir Arada pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.