Asi pdf indir

tarafından
49
Asi pdf indir

Hafızalardan kazınamayacak kadar kavi eserlerin mimarı Ahmet Selçuk İlkan’ı okurken “olağanüstü yetenek” konusu gündeminize gelecek.
Altın madeninin çıkarılması, işlenmesi nasıl zahmetli ve zor ise söz yazarı ve duyguların ressamı olmak da hiç kolay değil. Yetenek kimdir?  Yeteneğin çalışma sistemi, kitleleri etkileme gücü, kalbi ilhamları ve yaşamı nasıldır? Duyguları üretmek, dizayn etmek, yansıtmak kesinlikle somut üretimlerden daha zordur. Milyonlara his, şuur, duygu enerjileri gönderme, hissettirme yeteneği sıradan bir yetenek olamaz. Bunu ancak hakikatli bir ruh, insanlaşmanın sırrına ulaşan ender insanlar başarabilir.
Almanya’dan Kore’ye, Ekvador’dan Şili’ye duygu bağlarıyla uzanmış, gönüllere ve ruhlara attığı imza nasıl da kalıcı olmuştur… Tam anlamıyla bir duygu fabrikatörü ASİ’yi daha yakından inceleyelim. Alanında olağanüstü bir şair olan ASİ tarihe adını altın harflerle yazdırdı. ASİ’nin özünde Anadolu’nun hasletleri, insanımızın ümitleri, öyküleri ve rahiyaları vardır.
Kitabın yazarı Hamdi Gültekin bu kitabı üniversite gençliğine armağan etmiştir.
 
Bir metni seninle okumak, günlerce yorumlamak, analizler yapmak güzeldi. Daha doğrusu hatıralar güzeldi. Yeni kitaplarını bekliyoruz. Unutulmamak üzere… Saygılar… 
— Kenan Işık, 2008 
 
Sözlerin efendisi bir yazar ve onu yazan bir başka yazarın Asi adlı eserini okumak keyifliydi. Ülkemizin sesini, sözünü, ruhunu yansıtan bu kitabı çok sevdim. 
— Melike Akdağ (Aktris), 2023
 
 Hamdi Gültekin’in diğer biyografi eserlerinde olduğu gibi derin ve iyi araştırılmış muhkem bir kitap. Asi, samimi yalın bir dil ve gerçek anekdotlar ile Türk müzik tarihine adını altın harflerle yazdırmış söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan’ı okuyucuyla buluşturduğu için teşekkürler.
— İrem Erten (Mühendis / Sanatçı), 2023
 

Asi isimli 130 sayfadan oluşan kitap ; Hamdi Gültekin tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 12.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Asi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.