Yüce Tanrı Pan pdf indir

tarafından
22
Yüce Tanrı Pan pdf indir

Gotik gelenekten modern korkuya geçisin en iyi temsilcilerinden Arthur Machen’in ismini duyurmasını sağlayan ve Stephen King tarafından “İngilizcedeki en harika korku hikâyesi” olarak tanımlanan Yüce Tanrı Pan, daha sonra Oscar Wilde, H. P. Lovecraft ve Bram Stoker gibi yazarlara ilham vermiş, onlardan büyük övgüler almıştır. Ürkütücü ve uhrevi bir gizem sunan hikâye, gerçeklik perdesini kaldırmayı amaçlayan Doktor Raymond’ın şeytani bir deney yapmaya karar vermesiyle başlar. Yıllar sonra Londra, Helen isimli güzel fakat uğursuz kadınla bağlantılı bir dizi intiharla sarsılır. Bu kadın kimdir ve Doktor Raymond’ın başarısız deneyiyle, okült ve diğer karanlık sırlarla ilişkisi nedir? 

“Daha önce deneyen oldu mu bilmiyorum ama şunu biliyorum ki bu gece sen ve ben, bu perdenin bir başkasının gözlerinin önünden kalkmasına tanık olacağız. Tüm bunların tuhaf ve saçma olduğunu düşünebilirsin. Kulağa anlamsız geldiklerini biliyorum ama söylediklerim doğru. Eskiler örtünün kalkmasının ne anlama geldiğini biliyorlardı. Tanrı Pan’ı görmek diyorlardı buna.”
 
 

Yüce Tanrı Pan isimli 80 sayfadan oluşan kitap ; Arthur Machen tarafından yazılmış ve KAPRA YAYINCILIK yayınevinin 18.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yüce Tanrı Pan pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.