Gizli İlimler Hazinesi pdf indir

tarafından
18
Gizli İlimler Hazinesi pdf indir

Sevgili okurlar, elinizdeki bu değerli eser, kadim bilgilerin, ilahi hikmetin ve manevi derinliklerin muhafaza edildiği bir hazinedir. Bu kitap, tarihin tozlu raflarında saklanmış, insanoğlunun evrensel bilgelikten süzülerek meydana getirdiği, birçok eserin derlemeleriyle oluşturulmuştur. Seçilmiş olanlar ise en etkili, en anlamlı ve en uygulanabilir bilgilerdir. Bilim, aslında tam da böyle bir şeydir; eski bilgilerin üzerine yeni bilgiler inşa edilir ve geçmişin ışığında geleceğe yürünür. Bu bağlamda, kitap, kadim bilgilerin seçmece bir koleksiyonunu sunar.
Elinizdeki bu kitapta dua ve zikir, her derdin devası olarak sunulmuştur. Allah’a olan iman, saf ve iyi niyet ve tabii ki duaların gücü ile insanları birçok sıkıntıdan kurtararak manevi huzura kavuşturmuştur. Kitap, birçok ayetin yanı sıra, güçlü ve etkili duaları da barındırmaktadır, umuyoruz ki bu dualar, siz değerli okurlarımızın da dertlerine derman olur.
Bu kitapta, sadece dualar ve ayetler yer almamıştır. Aynı zamanda vefk, huruf celb gibi birçok kadim bilgilere de yer verilmiştir. Bu bilgiler, manevi âleme dair derin anlayışlar ve uygulamalar sunarak, okurları daha bilinçli ve dengeleyici bir düzeye taşımaktadır.
 

Gizli İlimler Hazinesi isimli 261 sayfadan oluşan kitap ; Ahmet Bin Ali El-Bûnî tarafından yazılmış ve GECE KİTAPLIĞI yayınevinin 14.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Gizli İlimler Hazinesi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.