Neden Buradayız? Kendini Keşfetme, Kişisel Gelişim, Sağlık, Mutluluk ve Başarı Rehberi pdf indir

tarafından
20
Neden Buradayız?  Kendini Keşfetme, Kişisel Gelişim, Sağlık, Mutluluk ve Başarı Rehberi pdf indir

Hayattaki mevcut durumuna nasıl geldin? Şu andaki işine nasıl başladın veya çalışma sahana nasıl girdin? Yoksa şu anda bir şey yapmıyor musun? Peki, mutlu musun?

Mutlu olmanın ya da mutsuz olmanın nedenleri nelerdir?

Bu kitap bu soruları yanıtlamana yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Daha da önemlisi, bu kitap herhangi bir şeyi değiştirmek isteyip istemediğine karar vermene yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Ve öyleyse, neyi ve nasıl?

Yaşamımız genel olarak en az 70-80 yıl, hatta sıklıkla çok daha uzun sürüyor. Kendimize iyi bakarsak 100 yıldan fazla yaşayabiliriz. Çoğumuz 30 yaş civarında yerleşik yaşamlara ve rutinlere gireriz, ardından onlarca yıl boyunca otomatik pilotta devam ederiz. Hayatın içinden otomatik pilotta geçip, onlarca yıl sonrasına bakıp aslında hiçbir zaman “yaşamadığını” mı fark etmek istiyorsun?

Sana soruyorum: Geri kalan zamanını burada nasıl geçirmek istiyorsun ve bu konuda ne yapmak istiyorsun?

Umarım bu kitap bu sorulara bazı yanıtlar
bulmana yardımcı olur!
 

Neden Buradayız? Kendini Keşfetme, Kişisel Gelişim, Sağlık, Mutluluk ve Başarı Rehberi isimli 100 sayfadan oluşan kitap ; Stephen Moroz tarafından yazılmış ve LİKYA KİTAP yayınevinin 10.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Neden Buradayız? Kendini Keşfetme, Kişisel Gelişim, Sağlık, Mutluluk ve Başarı Rehberi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.