Savaş Pilotu pdf indir

tarafından
45
Savaş Pilotu pdf indir

Savaş Pilotu, yazarı Antoine de Saint-Exupéry’nin II. Dünya Savaşı sırasında, Fransız Hava Kuvvetleri’nde görev yaptığı bir dönemde, bir pilot olarak edindiği deneyimleri anlattığı etkileyici bir anı kitabıdır.
Saint-Exupéry, yazarlık yeteneği ve gözlem gücünü harika bir biçimde ortaya koyduğu bu kitapta, yaşamla ölüm arasında İnsan’ı keşfeden bir pilotun gözünden, savaşın ve teknolojik gelişmelerin insanları nasıl etkilediğini, insanların hayatındaki anlam arayışlarını ve savaşın yıkıcılığına karşı nasıl korunabileceğini sorgulamaktadır. Kitap, yazarın kişisel deneyimlerini anlatırken, aynı zamanda dünya barışı hakkındaki düşüncelerine de yer vermektedir. Yazarın savaşın acımasızlıklarına ve insanın doğasında süregelen iyilik ile kötülük arasındaki amansız çekişmeye dair yansıttığı düşünceler, okuyucuyu kendisiyle beraber düşünmeye; hem dış hem de iç dünyasını farklı bir bakış açısıyla değerlendirmeye itmektedir.
 

Savaş Pilotu isimli 183 sayfadan oluşan kitap ; Antoine De Saint Exupery tarafından yazılmış ve FARK YAYINLARI yayınevinin 02.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Savaş Pilotu pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.