Yapay Zeka ve Gelecek Tasarımı pdf indir

tarafından
35
Yapay Zeka ve Gelecek Tasarımı pdf indir

Dijital çağın eşiğinde, dünya hızla değişiyor ve bu değişim, tarih boyunca görülmemiş bir hızla gerçekleşiyor. Bu dönüşümü yönlendiren anahtar teknolojilerden biri yapay zekâ (YZ). Yapay zekâ, hayatımızın her alanını etkileme potansiyeline sahip ve bu kitap, YZ’nin çeşitli yönlerini, etkilerini ve potansiyel uygulamalarını anlama çabamızın bir parçası.
Bu kitapta, yapay zekânın çeşitli alanlardaki uygulamalarını ve etkilerini inceliyoruz; enerji, siber güvenlik, video oyunları, iklim değişikliği, gıda teknolojisi ve çok daha fazlasını içeren bir dizi konuya bakıyoruz. Ayrıca, yapay zekânın bizi ve toplumumuzu etkileyen daha geniş konuları da inceliyoruz. Bu, istihdamın geleceği, hukuki sorunlar, psikolojik etkiler ve hatta insanlık için olası bir tehdit olup olmadığı gibi konuları içerir. Dünya hızla değişirken, bu kitap, bu değişimle başa çıkmak için gerekli bilgi ve anlayışı kazanmanız için bir kaynak olmayı amaçlamaktadır. Yapay zekânın geleceği hakkındaki bu yolculuğa sizinle birlikte çıkmaktan büyük heyecan duyuyorum. Yapay zekânın bize sunduğu fırsatları ve meydan okumaları keşfetme konusundaki merakınızı tatmin etmeyi umuyorum.
 

Yapay Zeka ve Gelecek Tasarımı isimli 79 sayfadan oluşan kitap ; Alexis Graf tarafından yazılmış ve GECE KİTAPLIĞI yayınevinin 24.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yapay Zeka ve Gelecek Tasarımı pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.