Ebeveynler ve Eğitimciler İçin Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (Belirtileri, Tedavisi, Çözüm Önerileri ve Vaka Örnekleri) pdf indir

tarafından
16
Ebeveynler ve Eğitimciler İçin Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (Belirtileri, Tedavisi, Çözüm Önerileri ve Vaka Örnekleri) pdf indir

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu hakkında güncel ve önemli bilgilerin yer aldığı bu kitapta, mümkün olduğunca sade ve anlaşılır bir dil kullanılmaya özen gösterilmiştir.
Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğunun çocuk gözünden, ebeveyn ve eğitimciler gözünden nasıl göründüğü ve gerçekte nasıl bir rahatsızlık olduğu detaylı bir şekilde ele alınmıştır.
Tanı ve tedavi karmaşası oldukça fazla olan bu rahatsızlıkla ilgili aktarılan bilgilerin, vaka örnekleriyle ve hayatın içinden kesitlerle somutlaştırılarak daha anlaşılır kılınması hedeflenmiştir. Ayrıca ebeveynlere ve eğitimcilere bu sorunlarla nasıl mücadele etmeleri gerektiği konusunda detaylı bilgiler sunulmaktadır.
Bu kitabı okuduktan sonra, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğunun nedenleri, teşhisi, tedavisi ve tedavi süreci ile ilgili aklınızda herhangi bir soru işareti kalmayacak.
 

Ebeveynler ve Eğitimciler İçin Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (Belirtileri, Tedavisi, Çözüm Önerileri ve Vaka Örnekleri) isimli 242 sayfadan oluşan kitap ; Psikolog Dr. Saadet Elevli tarafından yazılmış ve DORLİON YAYINLARI yayınevinin 26.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Ebeveynler ve Eğitimciler İçin Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu (Belirtileri, Tedavisi, Çözüm Önerileri ve Vaka Örnekleri) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.