Aydınlık ve Karanlığın Varisleri pdf indir

tarafından
20
Aydınlık ve Karanlığın Varisleri pdf indir

Eski uygarlıklar, dünya tarihinden silinirken geleceğe bazı aşılamaz güçler bırakmışlardır. Hz. İsa çarmıha gerildiğinde orada onlar vardı. Ondan sonra yeni bir dönem, yeni bir dünya düzeni başladı. Hz. İsa’nın havarilerinden biri bu gücü elinde tutuyordu ve onlardan sakladı. Yüzyıllar geçmesine rağmen ölümsüzlük şarabının tasından içemediler. Tarihin sayfalarına yön veren kutsal üç kitabın ikisini elde etmelerine rağmen Hz. İsa’nın mirasını bulamamışlardı. Ta ki günümüzden on yedi yıl sonrasına kadar. Karanlığın Varisleri, sırrın yegâne koruyucusunu buldular. Sırrın akıbeti ise lise arkadaşının ölümünden sonra mesleğini bırakan bir gazetecinin geçmişinde saklıydı.

Geçmişiyle yeniden yüzleşen eski gazeteci Yasin Öz, eski arkadaşlarıyla beraber kendini amansız bir savaşın ortasında bulur. Her şey bir sabah televizyon programına katılmak üzere yola çıktığı anda şoförünün zehirlenmesiyle başlar. Fatih Sultan Mehmet’in varisleri, kuşandıkları kılıç ile geçmiş ve geleceğin sırrını korumak için ortaya çıkarlar.

Sinematik evrenin başlangıcını temsil eden bu kitap, ters seri şeklinde geçmişe doğru ilerleyecektir. Kurguladığım sinematik evrenin ilk aşamasının ilk kitabıdır. Zamanla serinin kitapları gelecektir. Aynı karakterler ve asıl konu olan hayali sinematik evrenin diğer karakterleriyle aynı efsane üzerinden farklı olaylar dahilinde serinin diğer kitapları sizlerle olacaktır. Kitabımız sinematik evreninin konusu olan asıl hayali dünyanın yıllar sonrasını kaleme almaktadır. Sırasıyla yayınlanacak olan kitaplar ile karakterler ve yazmış olduğumuz efsane daha da belirgin hale gelecektir. İlk aşamanın ilk kitabını keyifle okumanız dileğiyle…
Her sır bazı hayallerin gerçekleridir…
 

Aydınlık ve Karanlığın Varisleri isimli 438 sayfadan oluşan kitap ; Furkan Kökalp tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 07.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Aydınlık ve Karanlığın Varisleri pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.