Geleceğe Hazır Perakende pdf indir

tarafından
43
Geleceğe Hazır Perakende pdf indir

“İbrahim, perakendenin bir meta olmaktan çıkıp şehirlerin güzelliğinin ve kalitesinin hassas bir katmanının deneyimsel aktivasyonunun yapısal bir parçası haline gelmesini, kamusal alanlarla bütünleşmiş zemin seviyesi olmasını mükemmel şekilde yakalıyor.”
Manfredi Catella, Kurucu ve CEO, Coima SGR

“Bu kitap, küresel bir bakış açısına sahip birinden rehberlik ve harika örnekler sunuyor. Sadece perakendedeki oyuncular için değerli bir kitap olmakla kalmıyor. Bu kitaptan öğrenilenler anında diğer sektörlere de aktarılabilir. “
Henrie Kötter, CEO, ECE Work&Live

“Bu kitap, perakende için her sayfada baş döndürücü içgörülerle desteklenen iyimser bir yeni yol haritası ortaya koyuyor. İbrahim her zaman kulak vermeye değer biridir ve bu, şehirlerin nasıl gelişeceğine müdahil olan veya ilgilenen herkes tarafından okunması gereken bir kitap.”
Graeme Craig, Ticari Gelişim Müdürü, Transport for London

“İbrahim her zaman kışkırtır ve ilham verir. Önemli bir eser.”
Mark Robinson, Başkan, İngiltere Hükümeti Ana Cadde Görev Gücü

Dünyanın önde gelen perakende fütüristlerinden biri olarak tanınan İbrahim İbrahim, stratejist ve tasarımcıdır; küresel mimarlık ve tasarım grubu Perkins&Will’in kardeş şirketi Portland Design’ın Genel Müdürüdür. İngiltere Hükümetinin Ana Cadde Görev Gücünün yönetim kurulu üyesi, ULI İngiltere Altyapı ve Yenilenme Konseyi üyesi ve Londra Düşünce Kuruluşu Merkezinin danışma paneli üyesidir.
İnternet, ticareti fiziksel perakendecilikten uzaklaştırdı. Ama internetin alışveriş merkezlerini ve ana caddeleri öldürmeyeceğine tutkuyla inanıyorum; internet onları özgürleştirecek!

Alışveriş merkezlerimizi ve ana caddelerimizi, topluluklar ve tüketicilerle olan bağını yitirmiş “sıradan” perakendeciliğinin prangalarından kurtarmak ve onlara gerçekten özgün bir “mekân ruhu” aşılamak, topluluklarla uyumlu ve mekânın gerçek özünü yansıtan benzersiz deneyimlerin karışımını içerecektir.
 
 

Geleceğe Hazır Perakende isimli 320 sayfadan oluşan kitap ; Ibrahim Ibrahim tarafından yazılmış ve OPTİMİST KİTAP yayınevinin 06.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Geleceğe Hazır Perakende pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.