Sosyo Kültürel Değerleriyle 21.Yüzyıla Bakış (5. Cilt) pdf indir

tarafından
15
Sosyo Kültürel Değerleriyle 21.Yüzyıla Bakış (5. Cilt) pdf indir

Herhangi bir sınıra baglı kalmaksızın tarihimize mekân teşkil eden ve kültürümüzle etkileşim içindeki her yeri kültür değerlerimizin coğrafyası kabul ederek; kültürümüzü oluşturan bütün unsurların, dünya üzerine yayılan kültür coğrafyamız sathinda tespit edilmesi, korunması, tanıtımı yapılması ve günümüz değerleriyle ifade edilerek gelecek nesillere aktarılması sağlanmalıdır.
Yeni çalışma döneminde de Boğaziçi Sohbetlerini devam ettirme hedefini göz ardı etmeyen Yönetim Kurulumuz bu defa 21. Yüzyıl başlığı altında bir çalışma başlatma kararı verdi. “Sosyo Kültürel Değerleriyle 21. Yüzyıla Bakış” başlığı verilen sohbetlerimizde, salgın ve bazı sıkıntılar dolayısıyla zaman uzasa da toplantılara 34 bilim insanı sohbet erbabı olarak sunumlarını yaptılar. Yine ısrarla konuşma metinlerinin broşürleştirildiği toplantıların, nihayet kitaplaştırılma safhasına 2023 yılının Haziran ayında ulaşıldı. Böylece Kültür Konseyi tarafından Boğaziçi Sohbetlerimizin 100 civarında bilim insanı ile sürdürmüş olduğu toplantılar kalıcı niteliği ile kitaplaştırılmış oldu ki saninz dar muhitleri aşan kalıcı bir hizmet daha yerine getirildi.
 

Sosyo Kültürel Değerleriyle 21.Yüzyıla Bakış (5. Cilt) isimli 608 sayfadan oluşan kitap ; Kolektif tarafından yazılmış ve BOĞAZİÇİ YAYINLARI yayınevinin 30.01.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Sosyo Kültürel Değerleriyle 21.Yüzyıla Bakış (5. Cilt) pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.