Yakan Sır pdf indir

tarafından
43
Yakan Sır pdf indir

Nefes kesici bir hikâye…
Tatilde canı sıkılan tatlı bir baron, Avusturya’nın bir dağ beldesinde tatil yaparken on iki yaşındaki Edgar’ın annesinden hoşlanır. Sevgisiz bir evliliğe sahip olan çekici annesi, baronun tekliflerini reddeder. Baron arzuladığı kadına daha yakın olabilmek için Edgar ile arkadaş olur. Ama çok geçmeden çok sevdiği arkadaşı Edgar’ı acımasızca bir kenara iter ve baştan çıkarıcı dikkatini annesine çevirir. Başlangıçta hiçbir şeyden şüphelenmeyen Edgar çok geçmeden bir şeylerin ters gittiğini anlar, ancak bu ilişkiyi yönlendiren ve yakında hayatını sonsuza dek değiştirecek olan “yakıcı sır” hakkında hiçbir fikri yoktur. 
Çocuğun kıskançlığı ve ihanet duyguları kontrol edilemez hale gelir.
 
Neyin peşindeydiler? Fark edemedi. Birbirleriyle konuşmuyorlardı çünkü ses duymuyordu. Tek yakalayabildiği çakılların üzerindeki ayak sesleriydi ve orada burada ağaçların arasındaki açık bir alanda gölgeler gibi hareket eden figürlerinin görüntüsüydü, ay ışığında annesi ve baronun kolları her zaman birbirine dolanmış haldeydi!..
 
Yakan Sır, masumiyete, yetişkin çekiciliğine ve çocukluk tutkusuna esprili ve güçlü bir bakışı temsil ediyor. Karanlık, zorlayıcı, baştan çıkarma, kıskançlık, ihanet ve bir reşit olma hikayesidir.
 

Yakan Sır isimli 144 sayfadan oluşan kitap ; Stefan Zweig tarafından yazılmış ve DORLİON YAYINEVİ yayınevinin 30.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Yakan Sır pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.