Cumhuriyet Sevdası pdf indir

tarafından
31
Cumhuriyet Sevdası pdf indir

Cumhuriyet Sevdası, tarihe gizemli bir yolculukla başlıyor. Sihirli Beyaz Şahin ve 11 yaşındaki Sevda bilgiye kanat açarken Antik Yunan filozoflarının “cumhuriyet”iyle yeni dönem “cumhuriyet” tanımlarıyla tanışıyor.
Kitap, Çanakkale Zaferinden Cumhuriyetin ilan edilişine, Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve inkılapları, cumhuriyet, çocuklar ve gençlik üzerine söylediği sözlerden, Platon ve klasik tanımların “cumhuriyet” kavramının anlatımlarına kadar tarihin gizemli basamaklarına sürüklüyor.
Mitoloji, felsefe ve tarihin gizli koridorlarında gezinen Sevda cumhuriyet ışıltısıyla tanışırken dünyaya selam veriyor.
Cumhuriyetin 100. yıl neşesine katılan yazar Ece Özbaş, akıcı ve neşeli üslubuyla, yeni bilgilerin kolayca öğrenilmesini sağlıyor.
 
 
“Küçük hanımlar, küçük beyler… Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız.”
 
Mustafa Kemal Atatürk
 

Cumhuriyet Sevdası isimli 120 sayfadan oluşan kitap ; Ece Özbaş tarafından yazılmış ve MAVİ NEFES yayınevinin 16.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Cumhuriyet Sevdası pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.