Beyler ve Oğulları pdf indir

tarafından
41
Beyler ve Oğulları pdf indir

Merhaba. Kitapta yer alan şiirlerin çok büyük bir kısmı son dönem şiirlerimi içermekte. Son dönemden kasıt, geçen son üç yıldır. Bu üç yılın dökümünde ise aralarında 25 ve 15 yıl öncesini de kapsayan şiirler de bulunmaktadır. 
 
Şiirin, dünyaya bakış açımızın zamana ve olaylara karşı değişimsel ve evrimsel süreçlerini en yalın hâliyle yansıttığına ve bu yüzden de okurla olabildiğince hızlı ve doğal bir şekilde buluşabildiğine inanıyorum. Bunu itiraf ederken de okuyan her gözün kendine ve etrafına karşı çok farklı şeyler algıladığı bir platformdan bahsediyorum aslında. Yalınlıkla birlikte gelen bu renklilik ve çeşitlilik, zihinlerde son derece güçlü ve kalıcı izler bırakıyor olsa gerek.
 
Bu sonsuz yalınlıkta, hiçbir şekilde dikkat ve ilgi çekme kaygısı taşımayıp da tüm gözleri üzerine çekebilen pek az şey var etrafımızda. Merakla körüklenen duyguların çok ötesinde bir güç bu… Algıların sonsuzluğunda iletişimle palazlanan ve paylaşımın verdiği etkileşimle yeni yeni yaratımlara yelken açan, durağanlık ve kısırlıktan eser barındırmayan bir güç.
 

Beyler ve Oğulları isimli 120 sayfadan oluşan kitap ; Kenan Yaşar tarafından yazılmış ve İZAN YAYINCILIK yayınevinin 09.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Beyler ve Oğulları pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.