How To Write Better Essays pdf indir

tarafından
32
How To Write Better Essays pdf indir

How to Write Better Essays kitabımız 14 farklı konu başlığı ele alınarak hazırlanmıştır. Makale yazarken; cümleden paragrafa, paragraftan makalenin tümüne dikkat edilmesi gereken noktalar üstünde durulmuş ve daha etkileyici yazmak için takip edilmesi gereken metotlar incelenmiştir. Bu bağlamda yazı yazarken kullanılması gereken gramer yapıları, yazı organizasyonu ve tutarlı yazma gibi başlıklar ele alınmış öğrencilerin girecekleri sınavlarda daha yüksek not almaları amaçlanmıştır.

Ayrıca kitabımızda makale yazımında gerekli olan; thesis statement, body paragraphs, conclusion gibi yapısal anlamda gerekli olan başlıklar ayrıntılı bir biçimde aktarılmıştır. Bunun yanı sıra yazı türlerinin (essay types) tamamı anlatılmış ve bu yazı türleriyle ilgili yaklaşık 500 örnek makale (essay) paylaşılmıştır. Örnek makaleler yazara ait olmayıp açık kaynaklardan alınmıştır. Bu örnek makalelerin bir kısmı sınıf ortamında dersin doğal süreci içerisinde öğrencilerin yazmış oldukları makalelerden oluşmaktadır. Bu yönüyle sınava hazırlanan adaylar için iyi bir ayna görevi üstlenmektedir.

Kitabımızın genel olarak TOEFL gibi uluslararası dil sınavlarına hazırlanan, üniversite hazırlık sınıflarını geçmek isteyen, kolejlerde ileri seviye İngilizce eğitim gören ve üniversitelerin dil bölümlerinde okuyan öğrenciler için faydalı bir başvuru kaynağı olması amaçlanmıştır.
 
Muhammed Özgür YAŞAR
 
 

How To Write Better Essays isimli 328 sayfadan oluşan kitap ; Muhammed Özgür Yaşar tarafından yazılmış ve NSN YAYINEVI yayınevinin 01.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

How To Write Better Essays pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.