Uyanış: Şimdi ve Sonsuzluğa Doğru pdf indir

tarafından
176
Uyanış: Şimdi ve Sonsuzluğa Doğru pdf indir

Zihnimin kurgularıyla gerçek olana, ruhumun bilgeliğine ve saf sevgiye uyanmaya niyet ediyorum. Nefes aldığım her an aşkı, sevgiyi, bolluğu ve bereketi, derin bir farkındalıkla deneyimlemeye yola çıktım. 
Şimdi ve sonsuzluğa doğru…
Zihin düşündüğü şeye inanmaya başladığında olana bir anlam kazandırmaya başlar. Bir gerçek vardır bir de zihnin yorumu. İkisini bir ettiğinde bölünme kalmaz. İşte o zaman saf akışta, ilahi sevgide bir ve bütün olursun. Yalnızlık son bulur, hayatın neşesi ve mucizeleriyle kendi hayatının ustası olursun. 
Bu kitapta bu ustalığın yollarını öğreneceksin. Kısırdöngülerden özgürleşecek, deneyimlerini kutlamaya dönüştüreceksin. 
Korkularından uyanacak, koşulsuz sevgi içinde kendin için yaşamaya başlayacaksın.
Kendin için yaşa, odağında kal. 
Bu kitapta kendi hikâyeni yeniden yazmak, inanç kodlarını dönüştürmek, korku frekanslarından özgürleşmek, çakra noktalarının enerjilerini dengelemek için uygulamalar bulacaksın. 
Kokular, ritüeller, aromatik yağlar, yeniaylar, dolunaylar, bolluk bereket, ruh eşini çağırma yollarını öğrenecek, kök frekansının anahtarını eline alacaksın. His yüklemeleriyle yepyeni bir Sen’e hazırsın.
 

Uyanış: Şimdi ve Sonsuzluğa Doğru isimli 184 sayfadan oluşan kitap ; Can Perimcek tarafından yazılmış ve DOĞAN NOVUS yayınevinin 18.07.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Uyanış: Şimdi ve Sonsuzluğa Doğru pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.