İletişim Becerileri Anlamak, Anlatmak, Anlaşmak pdf indir

tarafından
26
İletişim Becerileri  Anlamak, Anlatmak, Anlaşmak pdf indir

Anlamak için de anlatmak için de anlaşmak için de vazgeçemediğimiz bir şey iletişim. Anladıklarımızı anlatıklarımızı, anlaşmalarımızı sürdüren ve yanıtlayan kaçamadığımız bir döngü bizden bize, bizden size, sizden bize, kısaca insandan insana sürekli giden ve gelen. Bir yürüyen merdiven yaşamın temel bir taşı iletişim…

İç iletişim ve iç iletişim süreci, kendini tanımanın boyutları, empati, grup, ikna, aile, kurumsal iletişim, kişilerarası iletişim çatışması, dinleme konularının ele alındığı kitap “anlamak, anlatmak ve anlaşmak” kavramlarıyla özetlenebilecek bir süreci açık ve duru bir anlatımla ele almaktadır. Çalışma özellikle iletişim fakülteleri öğrenci ve akademisyenlerine temel kaynak olarak hizmet etmesinin yanı sıra iletişim sürecine katılan her bireyin etkin biçimde faydalanabileceği bir kitaptır.
 

İletişim Becerileri Anlamak, Anlatmak, Anlaşmak isimli 294 sayfadan oluşan kitap ; Prof. Dr. Demet Gürüz tarafından yazılmış ve NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK yayınevinin 11.10.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İletişim Becerileri Anlamak, Anlatmak, Anlaşmak pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.