Örneklerle Uygulamalı C ve C++ pdf indir

tarafından
58
Örneklerle Uygulamalı C ve C++ pdf indir

Teknoloji gelişmeye devam etmekte ve her türlü uygulama da artık bir bilgisayar programı karşımıza çıkmaktadır. Buna paralel olarak Mühendislik fakülteleri ve Teknoloji fakültelerinin her bölümünde bilgisayar programcılığı dersleri zorunlu olarak konulmaktadır. Bilgisayar programcılı derlerinin içeriğine bakıldığında ise C ve C++ en çok işlenen programlama dili olduğu görülmektedir. Bu kitap, bu ihtiyacı karşılmak için kaynak eser olarak hazırlanmıştır. Kitabın hazırlanmasında Algoritmik çözümler başta olmak üzere tüm yöntemlere değinilmeye çalışılmıştır. Konuların kolayca anlaşılması, bilgi ve beceri kalıcılığının sağlanması amaç olarak alınmış ve bu amaca ulaşmak için konular işlenirken çeşitli örnek problem çözümüne yer verilmiş ve her konunun sonunda hedeflenen amaç, problemlerle desteklenmiştir.
Böylece, okuyucuların bilgisayar programcılığındaki problemleri çözümleme ve analiz etme yeteneklerinin gelişmesine katkı hedeflenmiştir. Bu hedefin gerçekleşmesi, okuyucuların her konunun işlenmesi sırasında çözülen bütün örnekleri ve verilen tüm problemleri çözmelerine bağlıdır.

Konularına anlatımı sırasında metinlerde ve problemlerde hata olma ihtimali varsayılarak, gelecek baskılarda bu hataların düzeltilmesini temin amacıyla, okuyucuların uyarıları şükranla karşılanacaktır.
Kitabın, tüm okuyuculara faydalı olmasını dileriz.   
Ercan Nurcan YILMAZ, Serkan GÖNEN
 

Örneklerle Uygulamalı C ve C++ isimli 263 sayfadan oluşan kitap ; Prof. Dr. Ercan Nurcan Yılmaz tarafından yazılmış ve İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI yayınevinin 25.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Örneklerle Uygulamalı C ve C++ pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.