Çocuklar (0-18) İçin Kültürel Miras Çalışmaları Çalıştayı II: Öğretmen Odaklı Uygulamalar Bildiriler pdf indir

tarafından
47
Çocuklar (0-18) İçin Kültürel Miras Çalışmaları Çalıştayı II: Öğretmen Odaklı Uygulamalar Bildiriler pdf indir

Çiğdem Maner ve Özlem Dengiz Uğur tarafından yayına hazırlanan kitap, Türkiye’de kültürel miras konusunda çalışanlar için yeni fikirlerin oluşması ve sürdürebilir kültürel miras eğitiminin desteklenmesi amacıyla, VEKAM tarafından 29-30 Nisan 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen “Çocuklar için Kültürel Miras Çalışmaları Çalıştayı II: Öğretmen Odaklı Uygulamalar” adlı çalıştayda sunulan bildirileri içermektedir. Çalıştay özelinde; kültürel mirası çocuklara öğretme ve öğrenme konuları üzerine odaklanılmış; alanında yetkin akademisyen ve uzmanlar özgün çalışmalarını ve görüşlerini paylaşmışlardır. Kitap, çocuklara yönelik kültürel miras eğitimi çalışmaları yürütenler için yöntem açısından önemli bir başvuru kaynağı olacaktır.
 

Çocuklar (0-18) İçin Kültürel Miras Çalışmaları Çalıştayı II: Öğretmen Odaklı Uygulamalar Bildiriler isimli 174 sayfadan oluşan kitap ; tarafından yazılmış ve KOÇ ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI yayınevinin 05.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Çocuklar (0-18) İçin Kültürel Miras Çalışmaları Çalıştayı II: Öğretmen Odaklı Uygulamalar Bildiriler pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.