Amigurumi Sevimli İnsanlar pdf indir

tarafından
43
Amigurumi Sevimli İnsanlar pdf indir

Mei Li Lee’nin Bu Güzel Kitabinda, Her Birinde Yeni Bir Teknik Öğreneceğiniz, 16 Tiğ İşi Projesi Yer Aliyor. Bu Sevimli Karakterlerle Kendi Amigurumi Oyuncak Koleksiyonunuzu Oluşturabilirsiniz.
 
Astronot, nine ve dede, doktor, itfaiyeci, balerin, denizci, ikizler ve anneleri, hayvanat bahçesi görevlisi, kostümlü bebekler, öğrenci, bakıcı abla ve bebeği gibi birbirinden farklı karakterleri, bu kitapta yer alan tarifler ile kolayca örebileceksiniz. Her bir karakterin aksesuarları ve tamamlayıcı karakterleri de yer almaktadır. Her bebek tarifinde, farklı teknikler öğretilerek; farklı saçlar, kıyafetler, aksesuarlarla bu tekniklerin pekiştirilmesi amaçlanmıştır. Bu kitap, hem yeni başlayan hem de ileri seviye amigurumi severler için uygundur. Kitabın başlangıç kısmında, tüm temel bilgiler, malzemeler, ileri teknikler ve uygulamalar yer almaktadır. Tüm projelerde severek kullandığınız, renk paleti ve kalınlığı ile amigurumi projelerinin vazgeçilmezi HELLO Cotton pamuklu iplik kullanılmıştır.
 

Amigurumi Sevimli İnsanlar isimli 144 sayfadan oluşan kitap ; tarafından yazılmış ve TUVA YAYINCILIK yayınevinin 03.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Amigurumi Sevimli İnsanlar pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.