Dinlenmiş Çocuk Yorgun, Gergin ve Hırçın Çocuğunuz Neden Uyku Bozukluğu Yaşıyor Olabilir ve Bu Konuda Neler Yapabilirsiniz? pdf indir

tarafından
65
Dinlenmiş Çocuk  Yorgun, Gergin ve Hırçın Çocuğunuz Neden Uyku Bozukluğu Yaşıyor Olabilir ve Bu Konuda Neler Yapabilirsiniz?  pdf indir

Bebeklikten ergenlik çağına kadar çocukları etkileyen ve çoğuna genellikle yanlış teşhis konulan çeşitli uyku bozukluklarına yönelik kapsamlı bir kılavuz.
 
Günümüzde çocuklarda uyku bozuklukları giderek daha yaygın görülen bir sorun. Uzmanlar, uykusuzluğun gençler için “gizli bir sağlık krizi” olduğunu, çocukların yüzde 10’unun teşhis edilebilir uyku bozuklukları gösterdiğini, ancak yarısından fazlasına yanlış teşhis konulduğunu belirtiyor. Her yıl on binlerce çocuk diyabet, öğrenme bozuklukları veya kronik ağrı gibi hastalıklar için tedavi görüyor, ancak rahatsızlıklarının temel nedeni aslında tedavi edilmemiş bir uyku bozukluğu olabilir.
 
Bu çığır açan kılavuzda, nörolog ve uyku uzmanı Dr. W. Chris Winter, günümüzde çocukları etkileyen en yaygın uyku bozukluklarının belirtilerini ve semptomlarını tanımlıyor ve ebeveynlerle bakıcıları, çocuklarının uyku problemlerini çözmek ve tedavi etmek için gerekli adımları anlamaları konusunda teşvik ediyor. Dinlenmiş Çocuk, çok fazla ekran başında kalma gibi yaygın sorunlardan narkolepsi, uyku apnesi, huzursuz bacak sendromu gibi ciddi sağlık problemlerine kadar pek çok konuya değinerek ebeveynlere, çocuklarının sorunlarının kökenini ortaya çıkarmalarına yardımcı olacak bir kaynak sunuyor.
 

Dinlenmiş Çocuk Yorgun, Gergin ve Hırçın Çocuğunuz Neden Uyku Bozukluğu Yaşıyor Olabilir ve Bu Konuda Neler Yapabilirsiniz? isimli 432 sayfadan oluşan kitap ; W. Chris Winter tarafından yazılmış ve PANAMA YAYINCILIK yayınevinin 10.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Dinlenmiş Çocuk Yorgun, Gergin ve Hırçın Çocuğunuz Neden Uyku Bozukluğu Yaşıyor Olabilir ve Bu Konuda Neler Yapabilirsiniz? pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.