İlgilenim Teknolojik İnovasyon Uyumu İlişkisinde Yenilikçiliğin Aracı Etkisi pdf indir

tarafından
36
İlgilenim  Teknolojik İnovasyon Uyumu İlişkisinde Yenilikçiliğin Aracı Etkisi pdf indir

Teknolojik inovasyon uyumu, ilgilenim ve tüketici yenilikçiliği, son yıllarda yöneticilerin en çok odaklandığı konulardandır. Teknoloji ve inovasyon, birçok sektörde mal ve hizmetlerin geliştirilmesinde, üretim ve pazarlama stratejisi olarak belirleyici rol oynamaktadır.

Teknolojik inovasyon uyumu, işletmelerin müşteri ihtiyaçlarını karşılamak ve işlerini büyütmek için kullanabilecekleri araçlardan biridir. Ayrıca bir teknolojinin piyasaya sürülmesi öncesinde, bu teknolojinin ilgili sektöre uyum sağlayıp sağlamayacağının da araştırılması sürecidir. Bu süreç hem yeni teknolojilerin geliştirilmesi hem de mevcut teknolojilerin sektörlere entegrasyonu için büyük önem taşımaktadır.

İlgilenim, tüketicilerin mal ve hizmetlere, yeni teknolojilere olan merak, ilgi ve benimseme düzeylerini ifade eden bir kavramdır. Tüketicilerin ilgisi, bir teknolojinin piyasaya sürülmesi ve kabul görmesi için önemli bir etkendir. Özellikle teknolojik ürünlerin satışında tüketicilerin ilgisi büyük bir önem taşımaktadır.

Tüketici yenilikçiliği, müşterilerin ihtiyaçlarını ve isteklerini karşılamak için tasarlanan mal ve hizmetlerdeki her türlü inovatif süreç ve yaklaşımları ifade etmektedir. Ayrıca işletmelerin müşteri taleplerine cevap verme konusunda daha etkili olmalarını sağlayarak aktif bir müşteri ilişkileri yönetimi yürütülmesine imkân tanır. Böylece müşterilerin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayabilen işletmeler daha sadık ve memnun bir müşteri kitlesi kazanırlar.

Bu kitapta, günümüzde başarının en temel unsurlarından olan teknolojik inovasyon uyumu, ilgilenim ve tüketici yenilikçiliği kavramları açıklanmış ve birbirleriyle bağlantıları uygulamalı bir yöntem üzerinden irdelenmiştir. Yenilikçiliğin teknolojik inovasyon uyumu ve ilgilenim ilişkisindeki aracı rolü üzerinden sektör yöneticileri için öneriler geliştirilmiştir.
 

İlgilenim Teknolojik İnovasyon Uyumu İlişkisinde Yenilikçiliğin Aracı Etkisi isimli 106 sayfadan oluşan kitap ; Dr. Zeynep Ergen Işıklar tarafından yazılmış ve NOBEL BİLİMSEL yayınevinin 30.05.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İlgilenim Teknolojik İnovasyon Uyumu İlişkisinde Yenilikçiliğin Aracı Etkisi pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.