Müziğin Yedi Dokunuşu pdf indir

tarafından
24
Müziğin Yedi Dokunuşu pdf indir

Italo Calvino, Franz Kafka ve Jorge Luis Borges gibi yazarlarla sık sık karşılaştırılan Sırp yazar Zoran Zivkoviç’in bu deneysel mozaik romanı, müzikle beklenmedik karşılaşmalar hakkında birbirine bilgece bağlanmış yedi öyküden oluşuyor. Otistik öğrenciler yetiştiren bir öğretmen, bir kütüphaneci, bir müzik kutusu müşterisi, tren istasyonundaki yaşlı bir kadın, ressama dönüşen bir bilim insanı, ölmek üzere olan bir profesör ve bir keman yapımcısının çırağı. Zivkoviç’in karakterlerinin alışkanlıklardan, anılardan, dramlardan, şoklardan, umutlardan, küçük ritüellerden ve takıntılardan oluşan sıradan hayatları… Bu hayatları deforme eden, parçalayan, gerçeküstü bir evrene taşıyan müziğin yedi dokunuşu
 
Başka Zaman Kütüphaneleri’nden sonra Zivkoviç’in imkânsız hikâyeleri devam ediyor: Küçük, şaşırtıcı ve rafine parçalar, hepimizin kendine yaklaştığı, kendini evinde hissettiği daha büyük bir resmi oluşturuyor.
 

Müziğin Yedi Dokunuşu isimli 104 sayfadan oluşan kitap ; Zoran Zivkoviç tarafından yazılmış ve KETEBE YAYINEVİ yayınevinin 04.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Müziğin Yedi Dokunuşu pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.