Sonsuz Bir Delilik Çemberinde Yitik Yalnızlık pdf indir

tarafından
23
Sonsuz Bir Delilik Çemberinde Yitik Yalnızlık  pdf indir

“Gölgelerin derinliklerinde kaybolan bir ruhun acı dolu çığlıklarıyla tanışmaya hazır olun. İç dünyanın karmaşık labirentlerinde yol alırken, unutulmuş hatıraların izlerini takip edeceksiniz.
Bu destansı derleme, sıradanlığın gri örtüsünü yırtan ve ruhun en karanlık kuytularında gezinen olağanüstü bir anlatıma sahip. İmgelerin büyüsü ve kelimelerin derin dokusu, okuyucuyu kendine çeken bir mistisizmle dokunuyor.
Yalnızlıkla beslenen, ruhun derinliklerinde yankılanan çaresizliklerin ve umutların destanı bu sayfalarda can buluyor. Aşkın gölgesinde kaybolan kalplerin hikayesi, kaybolan zamanın akışında sarhoş olmanızı sağlayacak.
Her satır, yüreğinizin en ücra köşelerine dokunacak, kederin ve sevincin derinliklerine inebilecek cesareti arayacak. Kurgu ve gerçeklik arasında salınan bu anlatı, varoluşun sırrını sorgulamanızı ve derin bir içsel yolculuğa çıkmanızı sağlayacak.
Bu mistik eserin büyüsüne kapılmak için hazır mısınız? Korku ve umut arasında sallanan bir ruhun yolculuğuna şahitlik etmek için sayfaları çevirmeye başlayın.”
 

Sonsuz Bir Delilik Çemberinde Yitik Yalnızlık isimli 166 sayfadan oluşan kitap ; Hakan Korkmaz tarafından yazılmış ve KİTAPYURDU DOĞRUDAN YAYINCILIK (KDY) yayınevinin 17.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Sonsuz Bir Delilik Çemberinde Yitik Yalnızlık pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.