İnsanlık Nereye Gidiyor pdf indir

tarafından
54
İnsanlık Nereye Gidiyor pdf indir

SAHİ, İNSANLIK NEREYE
 GİDİYOR?
            “Dünya güzel hayat çekici geleceğe ümitle bakmak, hayatın tadı.
            Olan oldu, geçen geçti acaba gelecek nasıl olacak ve genç kuşaklara nasıl bir dünya bırakacağız?
            Biraz düşünülürse, günümüz fertlerini yakından ilgilendiren bu soru mühim olduğu gibi cevabı da o derece mühim. Gök kubbenin altında yaşayan insanların evrensel hedefini ortaya koyacak olan da bu sorunun cevabı.
            İnsanlığın, müştereklerde anlaşmasının zamanı henüz geçmiş değil. Geçmişe bir şey ilave edilemeyeceğine göre hep yeniden başlarız, deyen C.D adlı şahsiyetin sözü yerinde. Yeter ki; siyasi sorumlular, fikir adamı ve düşünce yürütenler bu yönde ciddi girişimlerde bulunmaktan geriye durmasın. Yeter ki; idealistler atalarımızın dediği gibi, “ne halden ne de söylenenden anlar”, durumunda olmayıp toplumların içinden yükselen çığlıkları işitip kökenine insin. Yeter ki; “ne Almanlar gibi”, günümüzdeki akım bu, “ne de Türklerin dediği gibi”, zamanımızdaki anlayış bu, deyerek aksaklıklar geçiştirilmesin. Yeter ki; yazarlar ve insanlık hakkında düşünenler, insan olmanın gereğinde hareket etsin.”
          Dr. Hayreddin Bulut, 5 kitaplık bir seri hazırlamıştı. İlk 2 kitabı 2018 yılında yayınlanmıştı. Hayatta iken yayınlandığını göremediği elinizdeki bu kitap o serinin 3. Kitabıdır ve onun vefatının 2. Yılına armağandır. Diğer kitapları gibi bunun da okuyucuda ma’kes bulacağını umuyoruz.
 

İnsanlık Nereye Gidiyor isimli 152 sayfadan oluşan kitap ; Dr. Hayreddin Bulut tarafından yazılmış ve ERGUVAN YAYINEVİ yayınevinin 18.08.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İnsanlık Nereye Gidiyor pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.