Sinan Ateş Yaşar Hatıralarla pdf indir

tarafından
22
Sinan Ateş  Yaşar Hatıralarla pdf indir

30 Aralık 2022 tarihinde hayatımı, aşkımı, çocuklarımın babasını, dostumu; planlanmış bir öfkenin sebep olduğu soğuk bir kurşunla dönüşü olmayan ülkeye, orada tekrar görüşmek üzere uğurladık.
 
Kana bulanmış beyaz mintanı kefeni oldu. Gözleri kapanmış, gülüşü silinmiş, sesi sessizlik elbisesi giymişti. Ailesi olarak arkadaşları ile kavilleştik: Sinan’ı yaşatacaktık! Sinan’ı, Sinan’ın yaşadığı gibi yaşatacaktık!
 
Bu kitap Sinan’ın, Türkiye’nin sevilen genç liderlerinden ve akademisyenlerinden biri olan Doç. Dr. Sinan ATEŞ’in, hayatından kesitler içermektedir. Bu kitap bir hayatın ezanı ile selası arasında geçen periyottan hatıraların kitabıdır. Başaranlı, Gazili, Hacettepeli, Ülkücü Sinan’dan bir nebze de olsa güzel, hoş kokular verecektir. Sinan’ı, Sinan’ın “mesele”sini daha anlaşılır kılacaktır.
 
Bu kitabın üç amacı vardır. İlki Sinan’ı dünya döndükçe yaşatmak, unutturmamaktır. İkincisi Sinan’a ailesinin, dostlarının yüreğinden bir bakış atmanızı, “biz”i anlamanızı istememizdir. Üçüncü amacı ise Sinan’ın hayatında olanlara, kendisini sevenlere-kendisinin sevdiklerine, ona saygı duyanlara- onun saygı duyduklarına, takip edenlere- takip ettiklerine, örnek alanlara-örnek aldıklarına, ilham verenlere-ilham verdiklerine, geleceğe bir mesaj, bir hatıra, bir olmasıdır. Bu kitap Sinan’ın ölse bile ölmediğinin delilidir.
AYŞE ATEŞ
 

Sinan Ateş Yaşar Hatıralarla isimli 224 sayfadan oluşan kitap ; Ayşe Ateş tarafından yazılmış ve 30 ARALIK YAYINLARI yayınevinin 25.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Sinan Ateş Yaşar Hatıralarla pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.