Kaynak: Beynin Bilimi, Evrenin Sırları pdf indir

tarafından
34
Kaynak: Beynin Bilimi, Evrenin Sırları pdf indir

“Dr. Tara Swart’un yazdığı Kaynak kitabı, evrensel gerçekleri bilimin titizliğiyle buluşturuyor ve Çekim Yasası’nı ikna edici bir biçimde açıklıyor.” Dr. Deepak Chopra
 
Dünyada ilk kez MIT öğretim üyesi bir sinirbilimci, insanın kendini keşfetmesi için etkili bir araç olan Çekim Yasası’nı destekleyen bilimi açıklıyor.
 
Birçok kişisel gelişim kitabı Çekim Yasası doğrultusunda zihnimizi yeniden şekillendirerek kaderimizi değiştirebileceğimizi söyler. Milyonlarca insan, görselleştirme ve dışavurum sistemlerini kullanarak sağlık, başarı, aşk, arkadaşlık ve zenginlik elde ettiler. Fakat Çekim Yasası gerçekten işe yarıyor mu? Daha da önemlisi, hayatımızı tamamen değiştirebilecek bu düşünce sistemi herkes için geçerli olabilir mi?
 
MIT öğretim üyesi, psikiyatrist ve sinirbilimci Dr. Tara Swart sinirbilim ve davranışsal psikolojideki son gelişmelerden yararlanarak, kendimizi sınırladığımız davranışlarımızdan kurtulabileceğimizi ve gerçek kişiliğimize ulaşabileceğimizi gösteriyor.
 

Kaynak: Beynin Bilimi, Evrenin Sırları isimli 240 sayfadan oluşan kitap ; Tara Swart tarafından yazılmış ve DOĞAN NOVUS yayınevinin 20.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Kaynak: Beynin Bilimi, Evrenin Sırları pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.