Sen De Anlat Gesche pdf indir

tarafından
49
Sen De Anlat Gesche pdf indir

Gökyüzünün kendilerinin olduğunu sanan titrek kırlangıçların yuvalarının çalındığı 80’li yılların ardından, hayatının son otuz yılını Almanya’da sürgünde geçirmiş Aras Rodoslu, ölümünden sonra bulunan, yayımlanmamış romanı ile ardında bıraktığı soru işaretlerine yenilerini ekler.
Türkiye ve Almanya’da hayatlarına girdiği ve onu hayatlarına kabul etmiş kadınlar, önce cenaze töreni, sonrasında ise kâğıt tomarı halinde bulunan yeni romanın yayımlanmasını kutlamak için toplandıklarında, aslında her birinde farklı birer Aras’ın yaşadığını görürler. Sevdiği her kadında bilinmez bir eksikliğini tamamlamış ama aynı zamanda onlara ayna olmuş Aras, sürgünde bölük pörçük bir hayat yaşamış, aslında bir yere sığamamış, sonunda yaşama ağrısı kulağında taşıdığı çınlama sesi gibi büyük bir yüke dönüşmüştür.
Yüzyıllar önce Bremen’de yaşamış Gesche gibi Aras da, muhtemeldir ki içten içe yüksüz bir hayata özenmiş, on beş kişiyi zehirleyerek öldürmüş o korkunç ve zavallı Gesche, Aras’ın bu hayatta anlamaya çalıştığı son insan olmuştur.
Hayati Yıldız, Beyaz Bayraklı Çocuk adlı çok sevilen romanından sonra bu kez yine heyecanla okunacak başka bir romanla edebiyat dünyasındaki yerini kalıcı hale getiriyor. Sen de Anlat Gesche, soluk soluğa okunan hikayesi kadar hayatla ilgili sorularıyla da akılda kalacak bir kitap.
 

Sen De Anlat Gesche isimli 120 sayfadan oluşan kitap ; Hayati Yıldız tarafından yazılmış ve TERS KULE YAYINLARI yayınevinin 20.06.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

Sen De Anlat Gesche pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.