İş Dünyasında Dijital Networking Çağı: LinkedIn pdf indir

tarafından
12
İş Dünyasında Dijital  Networking Çağı: LinkedIn pdf indir

“Bu çalışma, kariyer arayışlarına yönelik isabetli çözümler sunması ile de farklılaşan LinkedIn’de ihtiyaç duyduğunuz adımları, kanıtlanmış yöntemlerle ve çok kapsamlı şekilde bulabileceğiniz ilk başvuru kaynağı olmaya aday…”
Büşra ORAKÇIOĞLU BİBEROĞLU | Group Head of Marketing, Orka Holding
“Bilgin’in, LinkedIn’e dair usta işi hazırladığı bu kitabı okuduktan sonra gerek bireysel gerekse kurumsal olarak bu mecrada neler yapabiliyor olduğunuza şaşıracaksınız!”
Gül SAĞIR AYDIN | Consumer Business Assistant Manager, HOPI
“Umarım açık yüreklilikle paylaştığın deneyimlerin daha fazla kişinin LinkedIn’deki potansiyelini keşfetmesine ve kariyerlerinde büyük atılımlar yapmasına yardımcı olur.”
Uğur GÜLCE | Director of Corporate Communications and Sustainability, Altınyıldız Classics
Sizler için LinkedIn’in gücünü keşfetmenin vakti geldi! Bu kitap, LinkedIn platformunda bireysel itibarınızı geliştirmek, kurumsal itibarınızı inşa etmek ve etkili pazarlama çalışmalarıyla başarıyı yakalamak isteyen herkes için kapsamlı bir rehber niteliği taşıyor.
Bu kitabın yazarı olarak, LinkedIn’de dört yılı aşkın edindiğim deneyimlerimi ve başarılarımı paylaşıyorum. 20 kişilik uzman ekibimle Türkiye’nin en büyük şirketleriyle çalışarak CEO’lar, CHRO’lar, CMO’lar ve Genel Müdürler gibi C-Level yöneticilerle stratejik iş birlikleri kuruyor, birlikte başarı hikayeleri yazıyoruz. Bu kitapta, kazandığım değerli bilgileri, kanıtlanmış yöntemleri ve pratik adımları sizinle paylaşıyorum.
“İş Dünyasında Dijital Networking Çağı: LinkedIn❞ size, LinkedIn’in potansiyelini nasıl tam anlamıyla değerlendireceğinizi gösteriyor. Kendi markanızı nasıl güçlendireceğinizi, etkileyici bir profil oluşturmanın püf noktalarını, profesyonel ağınızı nasıl genişleteceğinizi ve ilgi çekici içeriklerle nasıl dikkat çekeceğinizi adım adım anlatıyorum.
Bu kitap, her düzeydeki Linkedin kullanıcısı için yararlı olacak şekilde tasarlandı. İster yeni başlayan bir profesyonel ister kurumsal dünyaya yıllarını vermiş bir lider olun, bu stratejik rehber size hedeflerinize ulaşmak için gerekli bilgileri sunacak.
LinkedIn’in potansiyelini keşfedin ve kariyerinizdeki büyük sıçramayı yapın. Bu kitapla, bireysel itibarınızı artırabilir, kurumsal itibarınızı sağlamlaştırabilir ve pazarlama çalışmalarınızı etkili bir şekilde yönlendirebilirsiniz.
Siz de LinkedIn’deki başarı hikayenizi yazmaya bugün başlayın!
 

İş Dünyasında Dijital Networking Çağı: LinkedIn isimli 150 sayfadan oluşan kitap ; Aysu Bilgin tarafından yazılmış ve PARADİGMA AKADEMİ YAYINLARI yayınevinin 13.12.2023 tarihinde yayımlanmıştır.

İş Dünyasında Dijital Networking Çağı: LinkedIn pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.