Paranın Geleceği Dijital Devrim Para Birimlerini ve Finansı Nasıl Şekillendirmektedir? pdf indir

tarafından
16
Paranın Geleceği  Dijital Devrim Para Birimlerini ve Finansı Nasıl Şekillendirmektedir? pdf indir

“Paranın Geleceği’nde Eswar Prasad teknolojinin; paranın nasıl dönüşeceğinden eşler arası borç vermeye, merkez bankacılığından sınır ötesi sermaye akışlarına kadar finansal her şeyi nasıl etkileyeceğini açıklıyor. Ayrıca Prasad, hiç bilmeyenlerin de anlayabileceği şekilde Bitcoin’in tam olarak nasıl çalıştığına ve dijital bir para biriminin ABD dolarına nasıl meydan okuyabileceğine açıklık getiriyor. Pa­ rasal finansın nasıl değişebileceğine dair anlayışlı ve kapsamlı bir rehber arıyorsanız, başka yere bakmanıza gerek yok.”
-Raghuram G. Rajan, Professor of Finance at the University of Chicago Booth School of Business, former Chief Economist of the International Monetary Fund, and former Governor of the Reserve Bank of India
 
“Para ekonomileri, ekonomiler ulusları, uluslar tarihi şekillendirir. Tam da buradan, “Paranın Geleceği”nin son derece önemli olduğu sonucu çıkıyor. İşte nerede olduğumuz ve nereye gittiğimiz hakkında eksiksiz ve kusursuz bir rapor.”
-Lawrence H. Summers, Charles W. Eliot Professor and President Emeritus, Harvard University
 
“Önde gelen makro iktisatçılardan biri olarak kapsamlı politika oluşturma deneyiminden ve içgörülerinden yararlanan Eswar Prasad, Paranın Geleceği’nde gelecekte nasıl tasarruf edeceğimizi, yatırım yapacağımızı, alıp satacağımızı belirleyecek ekonomik, sosyal ve teknolojik konuların kapsamlı bir açıklamasını sunuyor.”
-Mark Carney, former Governor of the Bank of England
 
“Paranın Geleceği’nde Eswar Prasad, para politikasında yaklaşmakta olan inanılmaz bir dönüm noktası hakkında bilinmesi gereken her şeyi içeren tek ciltlik bir şaheser üretti. Merkez Bankası Dijital Para Biriminin dijital bir değer deposu, hesap birimi ve değişim aracı gibi görünebileceğini gösteriyor, ancak onun mantıklı tavsiyelerine uyar ve aşırı düzenleme ve korku uyarılarına kulak verirsek, çok daha fazlası olacak. Yoksullara gerçek bir yardım ve tarih boyunca tahribat yaratmış olan zarar verici parasal felaketler olmadan küresel istikrara açılan bir kapı. Ansiklopedik ve özenle araştırılmış kitap, birçok değerli, anlaşılması kolay örnekle doludur.”
-John B. Taylor, Stanford University
 

Paranın Geleceği Dijital Devrim Para Birimlerini ve Finansı Nasıl Şekillendirmektedir? isimli 368 sayfadan oluşan kitap ; Eswar S. Prasad tarafından yazılmış ve SCALA YAYINCILIK yayınevinin 08.01.2024 tarihinde yayımlanmıştır.

Paranın Geleceği Dijital Devrim Para Birimlerini ve Finansı Nasıl Şekillendirmektedir? pdf indir Kitabımızı buradan indirebilirsiniz.